• Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
  • Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ

Κάντε το ξύρισμα διασκέδαση, με το ξυραφάκι τριών λεπίδων BIC Miss Soleil, σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες, με υπέροχα λουλούδια χαραγμένα στις λαβές, σε δύο αποχρώσεις του ροζ. Περιλαμβάνει λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να γλιστράει πιο εύκολα και να ξυρίζει απαλά τα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι. Η σταθερή κεφαλή και οι τρεις υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν βαθύ και απαλό ξύρισμα.

10279
3086123262270
4,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Peg-115M, Tocopherol, Polysorbate 20, Lanolin, Bht.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κερί αποτρίχωσης προσώπου πράσινο 100ml

Το κερί αποτρίχωσης προσώπου πράσινο 100ml αναμένεται να είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτρίχωση της περιοχής του προσώπου. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα αποτρίχωσης προσώπου που είναι σχεδιασμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής αυτής.

Τιμή 1,41 €

Bic ανταλλακτiκα ξυραφάκια click soleil 3 sensitive 4τεμ

Τα ανταλλακτικά ξυραφάκια Click Soleil 3 4τεμ Sensitive της Bic είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση για το ξύρισμα τους. Με ειδική σχεδίαση για ευαίσθητες επιδερμίδες, τα ανταλλακτικά αυτά εξασφαλίζουν μια άνετη και αποτελεσματική ξυρίσματος χωρίς ερεθισμούς. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια απαλή και λεία επιδερμίδα κάθε φορά που ξυρίζεστε.
Τιμή 5,46 €

Bic twin lady ξυραφάκια 6τεμ

Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων για βαθύ ξύρισμα

-Στενή κεφαλή για να φτάνει πιο εύκολα στα ευαίσθητα σημεία του σώματος.

-Ελαφριά και μικρή σε μήκος πολυεστερική λαβή για καλύτερο έλεγχο και ικανότητα στο χειρισμό

-5 διαφορετικά χρώματα σε κάθε συσκευασία

-Νεανικός σχεδιασμός.

Τιμή 1,84 €

Κερί αποτρίχωσης πράσινο 100ml

Το κερί αποτρίχωσης πράσινο 100ml αναμένεται να είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την αποτρίχωση της επιδερμίδας. Όπως και με κάθε προϊόν αποτρίχωσης, οι λεπτομέρειες, οι οδηγίες χρήσης και οι συστατικοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το κερί και την εταιρεία.

Τιμή 1,41 €

Bic pure 3 lady ξυραφάκια 6τεμ

Το ξυραφάκι BIC Pure Lady με τρεις λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σχεδιασμένο για γρήγορο και άνετο ξύρισμα. Αυτό το ξυραφάκι μίας χρήσης είναι μια καλή επιλογή για απαλό ξύρισμα σε κάθε σημείο, ενώ η λιπαντική ταινία με Aloe Vera το βοηθάει να γλιστράει καλύτερα στην επιδερμίδα.

Τιμή 3,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 1kg

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 6,60 €

Natura μανιτάρια ολόκληρα 400gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 1,79 €

Κύκλωψ σχάρα πλαστική πολλαπλών χρήσεων 53,5x33,4cm

Η πλαστική σχάρα πολλαπλών χρήσεων Κύκλωψ διαθέτει μέγεθος 53,5x33,4cm και είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ευρεία επιφάνεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή οποιουδήποτε είδους φαγητού. Επιπλέον, η ευκολία στον καθαρισμό την καθιστά αναντικατάστατη στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,82 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μάνγκο 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μάνγκο 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του και την ποιότητά του. Με την γλυκιά νότα του μάνγκο και την πλούσια υφή του βαλσαμικού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ως dressing σε φαγητά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την απίθανη γεύση που προσφέρει.
Τιμή 4,03 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 6x15τεμ

Τα Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να προστατεύσετε το κρεβάτι σας από διαρροές και να διατηρήσετε το περιβάλλον υγιές και καθαρό. Με μοναδική τεχνολογία απορρόφησης, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που προσφέρουν τα Septona dry plus υποσέντονα!
Τιμή 22,23 €
  • Πακέτο