• Νέο
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg

Master Chef τοματοπολτός 2,5kg

50931
5203159058129
10,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φορμακια χαρτινα για κεικ 9cm 80τεμ λευκα

Φορμάκια χάρτινα για κέικ 9cm, 80 τεμάχια, λευκά. Απαραίτητα για κάθε λάτρη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Ιδανικά για τη δημιουργία υπέροχων γλυκών που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε νέα διάσταση στις δημιουργίες σας!
Τιμή 0,72 €

REMOVE ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ (20τεμ.) - (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN)

Αφαιρέστε εύκολα και γρήγορα τα μακριά τρίχωμα με τις ταινίες αποτρίχωσης (20 τεμάχια) της εταιρίας (ΣΩΜΑΤΟΣ) (STUBBORN). Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα απλό βήμα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ομαλότητας!
Τιμή 4,19 €

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καλοκαιρινή αύρα. Απολαύστε τη μαλακότητα και την αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Lenor, το απόλυτο αξεσουάρ για το ντύσιμό σας.
Τιμή 27,97 €

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Τιμή 1,39 €