• Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 1
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 2
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 3
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 4
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 1
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 2
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 3
  • Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr Arion food - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
23765
5203159056668
1,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & φουντούκι 50gr

Σοκολάτα γάλακτος με πλούσια γεύση nougat φουντουκιού και crisp rice για μία απολαυστική μπάρα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (20%). Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας.

Τιμή 1,44 €

Nestle μπάρες δημητριακών fitness με σοκολάτα γάλακτος 6x22,5gr

Φτιαγμένες με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β αποτελούν την ιδανική επιλογή για ενέργεια on the go και μάλιστα με μόλις 86 θερμίδες.

Τιμή 2,67 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και κομματάκια σοκολάτας, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Nestle μπάρες δημητριακών nesquik maxi choco 6x25gr

Μπάρες δημητριακών πρωινού NESQUIK MAXI CHOCO: με πλούσια σοκολατένια στρώση στη βάση και φυσικά τις χαρακτηριστικές σοκολατένιες μπαλίτσες δημητριακών Nesquik®. Περιέχει δημητριακά ολικής άλεσης, 5 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, και μόλις 99 θερμίδες, αποτελώντας την πιο λαχταριστή και υγεινή επιλογή πρωινού ή σνακ για τα παιδιά...και όχι μόνο!

Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο ylang ylang 2x650ml

Αφρόλουτρο με vegan σύνθεση και τροπικό άρωμα ylang ylang σε συνδυασμό με τριαντάφυλλο και νότες φρούτων. Περιέχει πρεβιοτικά, συστατικά με θρεπτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, αλόη, η οποία είναι γνωστή για την καταπραϋντική της δράση και βιταμίνη Ε, η οποία χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία.

Χωρίς parabens.

Τιμή 3,98 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Rummo conchiglie rigate no42 500gr

Η Rummo conchiglie rigate no42 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη παστα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Rummo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια νόστιμη γεύση που θα σας κάνει να επιστρέψετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τη Rummo conchiglie rigate no42 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,59 €

Nava misty παγοθήκη σιλικόνης 15 θέσεων 19x12x3cm

Η Nava misty παγοθήκη σιλικόνης 15 θέσεων 19x12x3cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των παγοκυψέλων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον πάγο σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα την Nava misty παγοθήκη σιλικόνης και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τον πάγο!
Τιμή 3,19 €