• ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)

Η σάλτσα ντομάτας ΚΥΚΝΟΣ με μανιτάρια, 350gr, είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση ντομάτας, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την με ζυμαρικά, ψωμί ή ως συνοδευτικό σε κρέας και ψάρια. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
41432
5201066012869
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miglior σκυλοτροφη pate 150gr κοτοπουλο & γαλοπουλα

Η Miglior σκυλοτροφή pate 150gr με κοτόπουλο & γαλοπούλα της εταιρίας Morando Miglior είναι ο τέλειος τρόπος να προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας μια λαχταριστή γεύση και την απαραίτητη διατροφική αξία. Με φρέσκα κοτόπουλο και γαλοπούλα, αυτή η σκυλοτροφή πατέ θα γίνει η αγαπημένη του επιλογή και δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην υπέροχη γεύση της. Προμηθευτείτε τώρα τη Miglior σκυλοτροφή pate 150gr και χαρίστε στον σκύλο σας μια εμπειρία γεύσης που θα του μ
Τιμή 0,61 €

Ζωγραφος μαρμελαδα με στεβια 330gr, φραουλα

Η Ζωγραφος μαρμελαδα με στεβια 330gr, φραουλα της εταιρίας Ζωγράφος είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την μοναδική του γεύση και ποιότητα. Απολαύστε τη γεύση της φρεσκοκομμένης φράουλας με την προσθήκη της γλυκαντικής στέβιας, για μια υγιεινή και γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την Ζωγραφος μαρμελαδα με στεβια τώρα και απολαύστε την σε πρωινό, σνακ ή επιδόρπιο!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσάντα β μπλε 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80 είναι ένα κερί που χρησιμοποιείται συχνά σε τέτοιες τελετές για να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από αυτήν τη ζωή. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, την ενέργεια και τη θετική διάθεση, και είναι μια όμορφη επιλογή για μια τέτοια σημαντική και συγκινητική στιγμή. Με το κερί αυτό, μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τον αγαπημένο μας άνθρωπο.

Τιμή 1,72 €

Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr

Μαγιονέζα νηστίσιμη της εταιρίας Condito, χωρίς αυγό, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες. Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς χρωστικές. Ιδανικά μπορεί να μπει σε σάντουιτς, τοστ, burger, κρέπες και σαλάτες ή απλά ως dip.

Τιμή 2,32 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €