• WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG
  • WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ35 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ35 1KG είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία στη συσκευασία των προϊόντων τους. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, η σακούλα αυτή θα κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Αγοράστε τώρα τη σακούλα WISETRADE Δ35 1KG και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει.
38774
5219711976206
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Parisienne αφρος elegance 400ml κοκκινη

Το Parisienne αφρός elegance 400ml κόκκινη είναι η απόλυτη επιλογή για να αναδείξετε την κομψότητα και το στυλ σας. Με την εκλεπτυσμένη του μυρωδιά, θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε στους δρόμους του Παρισιού. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε την εμφάνισή σας με το Parisienne αφρός elegance 400ml κόκκινη!
Τιμή 3,32 €

Tns μαξιλαρι ταξιδιου 30x28cm stl-19 39-950-2053

Το Tns μαξιλάρι ταξιδιού 30x28cm stl-19 39-950-2053 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε ταξίδι! Με τις εξαιρετικά μαλακές υφές και το μοντέρνο design του, θα σας προσφέρει άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Tns μαξιλάρι ταξιδιού και να ταξιδέψετε με άνεση και στυλ!
Τιμή 5,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία κουρκουμάς βάζο 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,22 €

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene cotton με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene cotton με αντλία 300ml είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική υγιεινή σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει βαμβάκι, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του και ο ευχάριστος άρωμάτος του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί όλη μέρα. Αποκτήστε το Μέγα κρεμοσάπουνο σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαμβάνει την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,00 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος με στέβια 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες. Δεν περιέχει ζάχαρη, που το καθιστά ιδανικό για όσους ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή ή θέλουν να φτιάχνουν γλυκά με λιγότερες θερμίδες.

Τιμή 1,84 €

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για την κουζίνα spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Πολυκαθαριστικό Σπρέι Κουζίνας Power & Pure Dettol είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού της κουζίνας, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό αλλά αντίθετα με αυτό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €