• Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size
  • Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size

Η Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα στο σπίτι της. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό μπλε χρώμα, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας σας και να ξεχωρίσετε με στυλ!
31741
5204558397925
10,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με τη συνδυασμένη δράση του αλκοόλ και του λοσιόν, αυτή η μοναδική φόρμουλα θα σας προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 1,76 €

Ταψι πιτσας βαθυ αντικολλητικο φ36cm 07-531

Το ταψί πίτσας βαθύ αντικολλητικό διαμέτρου 36 εκατοστών είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας! Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ψήσετε την πίτσα σας χωρίς να κολλήσει, ενώ ο βαθύς σχεδιασμός του επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια λαχταριστή βάση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 17,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,52 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,61 €

Συμεωνίδης κάσιους αλμυρά 180gr

Κάσιους της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Περιέχουν φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, προκαλούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Επιπλέον, διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιδιαίτερα θειαμίνη και βιταμίνη Β6, οι οποίες συμμετέχουν σε πλήθος μεταβολικών διεργασιών, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, καθώς και βιταμίνη Ε με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Μια μικρή χούφτα κάσιους είναι αρκετή για να προσλάβετε σημαντική ποσότητα απαραίτητων μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο και ψευδάργυρο, ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες. Τέλος, αν και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε λιπαρά, το 66% αυτών είναι μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα λεγόμενα καλά λιπαρά, τα οποία είναι ωφέλιμα για την καρδιά, καθώς συμβάλλουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων.

Τιμή 3,61 €