• Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 1
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 2
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 3
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 4
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 5
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 6
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 1
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 2
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 3
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 4
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 5
  • Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml Viva - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςViva

Viva χυμός με πορτοκάλι φρουτοποτό 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

2872
5203342510144
0,35 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Νερό, χυμός από συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού 20% τουλάχιστον, ζάχαρη, αρωματικές ύλες πορτοκαλιού, ασκορβικό οξύ (αντιοξειδωτικό), κιτρικό οξύ (μέσο οξίνισης) και κόμμι χαρουπιών (σταθεροποιητής).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt

Ο Arion food χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρεσκάδα και γεύση σε κάθε γουλιά. Απολαύστε την απαλή γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού με κάθε γουλιά και αναζωογονηθείτε με τον πλούσιο χυμό του. Απολαύστε τον σκέτο ή προσθέστε τον σε κοκτέιλ για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε τον Arion food χυμό νέκταρ πορτοκάλι 1lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση που σας αξίζει!
Τιμή 0,97 €

Amita χυμός με μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό μπανάνας. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,95 €

Ρέα χυμός 8 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον φρεσκοστυμένο χυμό Ρέα με 8 διαφορετικά φρούτα σε κάθε γουλιά! Μια απόλαυση πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά που θα σας δώσει ενέργεια και φρεσκάδα κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,39 €

Viva χυμός με βύσσινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Ωμέγα ρύζι basmati 500gr

Φυσικά αρωματικό και εξαιρετικά γευστικό, το ρύζι Basmati ΩΜΕΓΑ από την Ινδία χαρίζει μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

Τιμή 2,64 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων fresh 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το απόλυτο άρωμα για τα ρούχα σας. Με τη φρεσκάδα του, θα νιώσετε ότι η μυρωδιά των ρούχων σας διαρκεί για μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Lenor Unstoppables.
Τιμή 4,87 €

Svim κρεμαστράκι βεντούζα 4τεμ

Κρεμαστράκια της εταιρείας Svim τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Τοποθετούνται με βεντούζα και έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες, ενώ παράλληλα μπορείτε να τα αφαιρείτε και να τα μετακινείτε κάθε στιγμή χωρίς να αφήνετε ίχνη ή τρύπες.

Τιμή 1,84 €

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

Toshiba μπαταρια lr1130 bp-1c με φορο 0,01€

Η Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και απόλυτα αξιόπιστες. Με φορο 0,01€, αποτελεί μια οικονομική επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Μην αφήνετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c και απολαύστε μακροχρόνια απόδοση και απόλυτη απόλαυση χρήσης.
Τιμή 0,55 €