• Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg
  • Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg

47981
8714100476482
9,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή τους και διατηρήστε το περιβάλλον σας καθαρό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 1,00 €

Vanish οχi action 450gr, white

Η Vanish οχι action 450gr, λευκό χρώμα, είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στις δύσκολες λεκέδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας λευκά και λαμπερά. Μην αφήνετε κανένα λεκέ να σας ανησυχεί πια, αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,73 €

Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr, βαζο

Το Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα στα μαγειρευτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα του, το Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις γευστικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,35 €

Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power

Η Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της ικανότητα να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες, θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

UHU κόλλα γενικής χρήσης 20gr

  • Διάφανη
  • Κατάλληλη για ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο, πλαστικά (ABS, σκληρό και μαλακό PVC, Plexiglas, πολυστυρένιο, Resopal), μέταλλο, γυαλί, πορσελάνη, κεραμικό, δέρμα, καουτσούκ, τσόχα, φελλό, υφάσματα, χαρτόνι, χαρτί
Τιμή 1,29 €

Κύκλωψ φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3τεμ

Το "Κύκλωψ φαγητοδοχείο ορθογώνιο 3τεμ" αναφέρεται σε ένα σετ φαγητοδοχείων της εταιρείας Κύκλωψ, το οποίο περιλαμβάνει τρία ορθογώνια φαγητοδοχεία. Αυτά τα φαγητοδοχεία σχεδιάστηκαν για την αποθήκευση, τη μεταφορά και το σερβίρισμα τροφίμων.

Τιμή 4,13 €
Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Κανονική τιμή 3,39 € Τιμή 2,87 €
  • -0,52 €
  • -0,52 €
Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml

Ζήστε την εξωτική εμπειρία του Endless υγρού πιάτων εξωτικού νησιού 500ml. Αφήστε τα αισθήματα της φρεσκάδας και της καθαριότητας να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι ονειρεμένο σε ένα εξωτικό νησί. Η μοναδική σύνθεση του Endless υγρού πιάτων θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,95 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Τοπ μηλόξυδο 500ml

Το Τοπ μηλόξυδο 500ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα φυσικό. Με την ανεπανάληπτη γεύση και τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει, το μηλόξυδο ΤΟΠ θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κερδίσει για πάντα.
Τιμή 1,97 €