• Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 1
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 2
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 3
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 4
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 5
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 6
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 1
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 2
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 3
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 4
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 5
  • Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr Condito - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCondito

Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr

Μαγιονέζα νηστίσιμη της εταιρίας Condito, χωρίς αυγό, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες. Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς χρωστικές. Ιδανικά μπορεί να μπει σε σάντουιτς, τοστ, burger, κρέπες και σαλάτες ή απλά ως dip.

7296
5202132074392
2,32 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, σογιέλαιο) 56%, νερό, ζάχαρη, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, ξύδι, αλάτι, αρωματικές ύλες, σταθεροποιητής: κόμμι ξανθάνης, χρωστικές (εκχύλισμα πάπρικας, β-καροτένιο), αντιοξειδωτικό: άλας του EDTA με ασβεστιονάτριο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μαγιονέζα 1lt

Η μαγιονέζα Arion food 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απολαυστική γεύση της, δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο να την προσθέσετε σε σαλάτες, σάντουιτς και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε τώρα την Arion food μαγιονέζα 1lt και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 6,67 €

Arion food μαγιονέζα 10lt

Η μαγιονέζα Arion food 10lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή και κρεμώδη υφή της, δίνει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με την Arion food μαγιονέζα 10lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 40,72 €

Brava μαγιονέζα 235ml

Η Brava μαγιονέζα 235ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια και γεμάτη γεύση της, θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την με σαλάτες, σάντουιτς, burgers και πολλά άλλα. Αφήστε την Brava μαγιονέζα 235ml να σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τη γεύση της!
Τιμή 1,71 €

Condito μαγιονέζα top down 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της Κλασικής Μαγιονέζας Condito, “απογειώνει’ γευστικά κάθε σας πιάτο! Χρησιμοποιείται και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση: για πεντανόστιμες sauce και dressing ή και ως dip! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε! Χωρίς γλουτένη/γλυκαντικά

Xωρίς γλυκαντικά

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 2,92 €

Arion food μαγιονέζα 500ml

Η Arion food μαγιονέζα 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τις γεύσεις σας. Με την πλούσια κρεμώδη υφή της και την απίστευτη γεύση που προσφέρει, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς, burgers και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 3,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava Plus υγρό πιάτων με ενεργό άνθρακα & φρεσκάδα ωκεανού 430ml

Τo Ava Plus+ διαθέτει έξτρα συμπυκνωμένη σύνθεση, ενεργό άνθρακα και άρωμα λεμονιού με τεχνολογία ελέγχου των οσμών. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά. Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 1,98 €

Σακουλα ρολο 37cm x 11 micra 200τεμ

Η σακούλα ρολό 37cm x 11 micra 200τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.
Τιμή 2,47 €

Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr. Ένας συνδυασμός γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί σε μια έκρηξη γεύσεων και απολαύστε κάθε μπουκιά με ένα κομμάτι Enjoeat.
Τιμή 1,88 €

Break σοκολάτα με αμύγδαλα, πορτοκάλι & λεμόνι 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με αμύγδαλα, πορτοκάλι και λεμόνι 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε κάθε δόση από τον συνδυασμό γλυκού, ξινού και κρεμώδους, που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη σας λιχουδιά.
Τιμή 1,60 €

Melissa αχιβάδα 500gr

Η Αχιβάδα Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Αναδεικνύει καλύτερα ακόμη και τις πιο πηχτές σάλτσες.

Τιμή 1,26 €