• Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ
  • Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ

Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ

Ανανεωμένος σχεδιασμός και εξαιρετική ποιότητα! Το Κυκλωψ καλάθι οβάλ με μανταλάκια 24 τεμάχια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εκδρομή. Ελαφρύ, ανθεκτικό και ευέλικτο, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας!
34918
5202707999488
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κάλτσες ριγέ one size 12τεμ

Οι Tns κάλτσες ριγέ one size 12τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καθημερινό ντύσιμο σας. Με την άνετη εφαρμογή τους και τα όμορφα ρίγες, θα νιώσετε σίγουρα στυλάτοι και άνετοι όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ξεχωρίσετε!
Τιμή 12,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml

Η Maxr λεμονάδα Red Passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml είναι ένα απολαυστικό αναψυκτικό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του λεμονιού συνδυασμένη με την εκρηκτική γεύση του βατόμουρου και του μαύρου μούρου, ενώ η αλόη προσθέτει μια ευεργετική νότα στο ποτό σας. Απολαύστε τη Maxr λεμονάδα Red Passion και ανακαλύψτε την απόλαυση με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,72 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με 7 σούπερ σπόρους 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,95 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt

Η Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων με μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να είναι καθαρά και φρέσκα. Η μοναδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα απαλό άρωμα μαλαισιανής ορχιδέας που διαρκεί. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και απαλότητα με το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων!
Τιμή 6,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού