• ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)
  • ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)

Το ποτήρι Casablanca διαφανούς χρώματος 250ml (GC-20) είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας ποτό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την κομψή εμφάνισή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε ποτό σας με στυλ και κομψότητα!
37107
5209800086442
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SEPTONA ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ DERMASOFT (60τεμ.) - (MAX)

Τα SEPTONA ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ DERMASOFT (60τεμ.) - (MAX) είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπογραφή της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρουν την απαραίτητη απαλότητα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 1,32 €

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΥΡΤΙΛΟ & ΜΗΛΟ)

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων με τις NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΥΡΤΙΛΟ & ΜΗΛΟ). Απολαύστε τη γεύση του μύρτιλου και του μήλου σε μια μοναδική συνταγή που θα σας κάνει να τα θέλετε κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Aquafresh οδοντόκρεμα intense white whitening 75ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα intense white whitening 75ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λαμπερά λευκά δόντια. Η εξαιρετική του φόρμουλα διαθέτει ενεργά συστατικά που εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,53 €