• TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (YH-4)
  • TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (YH-4)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (YH-4)

42152
5204558460254
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΩΛ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ inox (20x7.5hcm) - (4363)

Ανακατέψτε τα υλικά σας με στυλ και λάμψη με το ΜΠΩΛ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ inox (20x7.5hcm) - (4363). Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή του θα προσθέσουν μια πολυτέλεια αίσθηση στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα με αυτό το εκπληκτικό μπολ ανάμειξης!
Τιμή 2,13 €

STR8 αφρόλουτρο rise 400ml

Το STR8 αφρόλουτρο "rise" έχει χωρητικότητα 400ml. Αυτό το αφρόλουτρο διαθέτει αρωματικές νότες που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και φρέσκοι μετά το ντους.

Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY)

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στην αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και ηρεμίας με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY). Η μοναδική σύνθεση αυτού του αρώματος σας ταξιδεύει στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αφεθείτε στη μαγεία του θαλάσσιου κόσμου και ανακαλύψτε την εσωτερική σας γαλήνη με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY).
Τιμή 4,59 €

Fini ζαχαρωτά sparks 16gr

Τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με μια μοναδική γεύση και την υπόσχεση ποιότητας της εταιρίας Fini, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt lc-524 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό κλείσιμο που διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με δύο θέσεις και χωρητικότητα 1 λίτρο, το Fresh box είναι ο ιδανικός σύντροφος για το γρήγορο και υγιεινό γεύμα σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο. Αποκτήστε το τώ?
Τιμή 1,85 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα λεβάντα. διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 78 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Βάρος: 3.9kg

Τιμή 7,17 €