• -0,36 €
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr.
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr.

ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90gr. - (ΓΚΟΦΡΕΤΑ ΚΑΚΑΟ)

50217
4823077633195
1,13 €
1,49 €
Έκπτωση -0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml

Η ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ ή τσάι. Με τη μοντέρνα σχεδίασή της και την άριστη ποιότητα κατασκευής, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ψυχρές μέρες και να απολαύσετε κάθε στιγμή με ζεστό ποτό. Αποκτήστε την ΚΟΥΠΑ ΘΕΡΜΟΣ COLOR 340ml τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και άνεση.
Τιμή 5,22 €

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)

Αποκτήστε την απόλυτη μαλακότητα και φρεσκάδα με το LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)! Αφήστε το άρωμα της λεβάντας και της χαμομήλι να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το απαλό μαλακτικό. Μείνετε φρέσκοι και απαλοί όλη μέρα, και αφήστε τη μαγεία του LENOR να σας συνοδεύει σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 7,87 €

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΜΠΕΖ) (TA-130)

Η πιατοθήκη τον-τον με δίσκο σε μπεζ χρώμα είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Με τον μοναδικό σχεδιασμό της, θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά φλωρίνης 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης παράδοσης με το προϊόν μας, το "Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά Φλώρινης". Αυτό το παραδοσιακό κριθαράκι είναι προσεκτικά παρασκευασμένο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του κριθαρακιού με την πλούσια γεύση της πιπεριάς Φλώρινης.

Τιμή 1,86 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι με σχέδιο piano

Το Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι με σχέδιο piano της εταιρίας Tns είναι ένα μοναδικό και κομψό διακοσμητικό αντικείμενο που θα φωτίσει κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο design του, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας. Αποτελεί το τέλειο δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας, καθώς συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ. Αποκτήστε το Tns γλαστράκι τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Τιμή 1,07 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,08 €