• SMART HOME ΣΠΟΓΓΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 1.5M
  • SMART HOME ΣΠΟΓΓΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 1.5M

SMART HOME ΣΠΟΓΓΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΟΛΟ 1.5M

48476
5200104605551
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

AIM οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml

Το "Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml" είναι μια συσκευασία σοκολατούχου γάλακτος με περιεκτικότητα σε λίπη 1,5%, και η συσκευασία αυτή περιέχει 200 ml. Το σοκολατούχο γάλα είναι ένα γλυκό και κρεμώδες ποτό που παρασκευάζεται συνήθως από φρέσκο γάλα, κακάο και ζάχαρη.

Τιμή 0,64 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών N/B 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μπλε απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €