• Πακέτο
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ Septona - 2
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ Septona - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
23991
6520141096412
15,63 €

Αντί για 15,63 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σύνθεση

Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrancel Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lactic Acid

Οδηγίες Χρήσης

Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.

Εξωτερική χρήση μόνο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με την απαλή αίσθηση της αλόης, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν τον καθαρισμό του μωρού σας εύκολο και αποτελεσματικό. Μην αφήνετε το μωρό σας να νιώθει άβολα, επιλέξτε τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby για μια αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο
Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ Renkli - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Κανονική τιμή 0,96 € Τιμή 0,93 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,62 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Madeira ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml 44721

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της εταιρίας Madeira είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνακα φαγητού. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα με το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της Madeira.
Τιμή 1,19 €

Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml

Το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει λευκά ρούχα που διαρκούν, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml τώρα και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!

Τιμή 3,85 €

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Melissa κριθαράκι μέτριο ολικής αλέσεως 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa κριθαράκι μέτριο ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών με χαμηλά λιπαρά.

Τιμή 1,31 €