• Fructis αφρός μαλλιών wet shine 200ml
  • Fructis αφρός μαλλιών wet shine 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGarnier Fructis

Fructis αφρός μαλλιών wet shine 200ml

Ο Fructis αφρός 200ml wet shine είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν. Με τη μοναδική του σύνθεση προσφέρει λάμψη και υγιή όψη, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λεία και ευκολοχτένιστα, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τον Fructis αφρό 200ml wet shine και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο κλικ!
30753
3600540636874
5,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss hair spray volume lift No4 75ml

To SYOSS VOLUME LIFT, η premium σειρά styling για μέγιστο όγκο, μεγάλης διάρκειας από τις ρίζες, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Στεγνώνει γρήγορα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Προσφέρει extra δυνατό κράτημα.

Τιμή 1,64 €

Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 250ml προσφέρει λάμψη και σταθερότητα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex!
Τιμή 3,37 €

Wellaflex hair spray No5 fulle & style 250ml

Το Wellaflex hair spray No5 fulle & style 250ml της Wella προσφέρει την τέλεια σταθερότητα και όγκο στα μαλλιά σας, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,54 €

Taft styling gel extreme No5 300ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά:

• Με μεσαίο κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος

• Εξασφαλίζει την επιθυμητή φόρμα και λάμψη στο μαλλί για μοντέρνα και ασυνήθιστα χτενίσματα

• Ποσότητα: 300ml

Τιμή 4,91 €

Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml

Δώστε στις μπούκλες σας την ελαστικότητα που χρειάζονται με το Garnier Fructis αφρό 200ml. Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας και δημιουργήστε μοναδικά και λαμπερά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το look σας!
Τιμή 7,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
Τιμή 10,42 €
  • Πακέτο

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,91 €

Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr

Η Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική γεύση της Κρήτης. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητα των κρητικών προϊόντων μας και ανακαλύψτε τη μαγεία της ελληνικής γαστρονομίας. Αποκτήστε τα Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,35 €