• Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 1
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 2
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 3
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 4
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 5
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 6
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 1
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 2
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 3
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 4
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 5
  • Syoss hair spray volume lift No4 75ml Syoss - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss hair spray volume lift No4 75ml

To SYOSS VOLUME LIFT, η premium σειρά styling για μέγιστο όγκο, μεγάλης διάρκειας από τις ρίζες, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Στεγνώνει γρήγορα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Προσφέρει extra δυνατό κράτημα.

4385
5410091733056
1,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua (Water, Eau), Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Panthenol, AMPD-Isostearoyl Hydrolyzed Collagen, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/122°F. Μακριά από παιδιά. Μην το εισπνέετε σκόπιμα. Μην ψεκάζετε στα μάτια.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Got2b πάστα beach matt 100ml

Got2b είναι η πιο hot παστα για τα μαλλιά σας! Με την απίστευτη ποιότητα της beach matt formula, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το τέλειο beachy look που ονειρεύεστε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθανθούν ελαφριά και αέρινα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το styling σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την Got2b παστα 100ml beach matt τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,92 €

Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml

Το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό spray μαλλιών. Με τη δύναμη να προσθέτει έντονο όγκο και να διατηρεί το styling σας αναλλοίωτο για ώρες, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella!
Τιμή 3,37 €

Schwarzkopf palette hair spray για κανονικά μαλλιά 300ml

Η προηγμένη φόρμουλα Soft Touch Hold εξασφαλίζει ιδανικό κράτημα διαρκείας και μαλλιά απαλά στην αφή. Χάρη στη Βιταμίνη Β3, την Προβιταμίνη Β5 και το αντηλιακό φίλτρο UV που παρέχει, περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά, αφήνοντας τα λαμπερά και μεταξένια.

Στεγνώνει γρήγορα. Δεν κολλάει τα μαλλιά. Αντέχει στην υγρασία. Φεύγει με ένα απλό βούρτσισμα.

Τιμή 3,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Monetti bruschette παξιμαδάκια με τομάτα, ελιά και ρίγανη 70gr

Το Monetti bruschette παξιμαδάκια με τομάτα, ελιά και ρίγανη 70gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα. Απολαύστε το ως σνακ ή συνοδευτικό σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Με φρέσκα υλικά και προσεκτική παρασκευή, οι bruschette Monetti είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε γεύση και ποιότητα σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,22 €

Tsakmaki σπίρτα ασφαλείας 1τεμ

Τα "σπίρτα ασφαλείας" είναι μια ειδική μορφή σπιρτόκουτου που χρησιμοποιείται για ανάφλεξη με ασφάλεια. Αυτά τα σπιρτόκουτα προορίζονται κυρίως για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και προστασία από την ανάφλεξη του φωτιάς.

Τιμή 0,05 €

Χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 12x450gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 12x450gr! Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε κουζινική εργασία με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην καλύτερη ποιότητα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 16,77 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,87 €