• Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr  - 1
  • Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr  - 2
  • Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr  - 1
  • Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr  - 2

Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr

Η Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική γεύση της Κρήτης. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητα των κρητικών προϊόντων μας και ανακαλύψτε τη μαγεία της ελληνικής γαστρονομίας. Αποκτήστε τα Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
33410
5204630339270
3,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melissa σπαγγέτι με σπανάκι 400gr

Σπαγγέτι με σπανάκι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό σπανακιού.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg

Το Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε ενεργητικοί και υγιείς κάθε μέρα. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας.
Τιμή 6,64 €

De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr

Η De Cecco linguine no7 500gr είναι μια πάστα υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Με τη λεπτή, μακαρονάδα υφή της και την ιδανική της σχήματος, αυτή η linguine θα συνοδεύσει τέλεια κάθε πιάτο πάστας που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη με νόστιμες σάλτσες και φρέσκα υλικά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell καφές cappucino 250ml

Ρόφημα καφέ Cappuccino.

Επεξεργασμένο σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (UHT), ομογενοποιημένο ρόφημα με 75% γάλα και εκχύλισμα καφέ.

Τιμή 1,02 €

Tns τραπεζομάντηλο αλέκιαστο 140x140cm

Ανανεωτικό και μοντέρνο, το τραπεζομάντηλο αλεκίαστο 140x140cm (TBL140) θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στον χώρο σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτό το τραπεζομάντηλο είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με στιλ και κομψότητα!
Τιμή 5,41 €

Αβεζ σπαγγέτι No10 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Vileda 3 action σκούπα με λεπτό σπείρωμα

H σκούπα της Vileda με τριπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με τριών ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη, αφήνοντας πεντακάθαρες όλες τις γωνίες.

Ως μια σκούπα από καουτσούκ, η Vileda 3Action είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά δάπεδα, όπως laminate, πλακάκια, PVC ή ξύλο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο μπάνιο ή το σαλόνι σας.

Τιμή 4,29 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,22 €