• Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml Wellaflex - 1
  • Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml Wellaflex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWellaflex

Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 250ml προσφέρει λάμψη και σταθερότητα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex!
36607
4064666045221
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €

Wellaflex αφρός μαλλιών No5 glanz & halt 200ml

Ο αφρός μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 200ml προσφέρει λάμψη και κράτημα που διαρκεί. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν υγιή και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,37 €

Farcom spray 888 φυσικό κράτημα 400ml

Με αντηλιακό φίλτρο (UV) για εξαιρετικά δυνατό κράτημα. Απόλυτο styling και τέλεια εμφάνιση που διαρκεί. Ανθεκτικό στην υγρασία, αποτρέπει το φριζάρισμα. 

Τιμή 4,34 €

Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml

Η Brylcreem κρέμα μαλλιών 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας λάμψη και όγκο. Η μοναδική της σύνθεση θα σας χαρίσει ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα του σίδερου και του φονιά. Αποκτήστε τώρα τη λύση για τα τέλεια μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 4,93 €

Taft λακ μαλλιών power cashmere No5 250ml

Η Taft λακ μαλλιών power cashmere No5 250ml είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει το απόλυτο styling εμπειρία. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει εκχύλισμα cashmere, το Taft λακ μαλλιών θα σας προσφέρει απαλότητα και λάμψη που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 5,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό γκαζόζα 1,5lt

Το Frut Up αναψυκτικό γκαζόζα σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της γκαζόζας. Η γκαζόζα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 0,87 €

Farcom biosar σαμπουάν για όλους τους τύπους με πικραμύγδαλο 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν φυσική ενυδάτωση και φροντίδα για τα μαλλιά τους, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη του πικραμυγδάλου.

Τιμή 6,05 €

Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ

Τα Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και μεγάλο μέγεθος, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,72 €

Μάμος μπύρα 500ml

Μπίρα υψηλής ποιότητας, τύπου Pilsner, που παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

Χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.

Τιμή 1,91 €