• Πακέτο
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
24816
4520141096412
10,42 €

Αντί για 10,42 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σύνθεση

Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrancel Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lactic Acid

Οδηγίες Χρήσης

Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.

Εξωτερική χρήση μόνο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 1,32 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, τα μωρομάντηλα Septona είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωράκι του. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 11,99 €
  • Πακέτο

Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα με τα Babycare μωρομάντηλα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της φροντίδας του μωρού σας!
Τιμή 2,33 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €

Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ

Τα Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και μεγάλο μέγεθος, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό 6cl 10τεμ

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό 6cl 10τεμ - Οι τέλειοι συνοδοί για κάθε περίσταση! Αυτά τα πλαστικά ποτήρια σφηνάκι 6cl είναι ιδανικά για κάθε είδους εκδηλώσεις και πάρτι. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και την ευκολία στη χρήση, θα σας ενθουσιάσουν με την πρακτικότητά τους. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,76 €

The littlies τέμπερα 7,5ml 12 χρώματα

Ζωηρά χρώματα για ατελείωτο δημιουργικό παιχνίδι! Αποκτήστε τα 12 χρώματα της σειράς The Littles για να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Η μικρή τους μέγεθος τους κάνει ιδανικά για παιδιά, ενώ η ποιότητά τους εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τη χαρά της ζωγραφικής με τα The littlies τέμπερα!
Τιμή 3,11 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,54 €