• Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml Garnier Fructis - 1
  • Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml Garnier Fructis - 2
  • Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml Garnier Fructis - 1
  • Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml Garnier Fructis - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGarnier Fructis

Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml

Δώστε στις μπούκλες σας την ελαστικότητα που χρειάζονται με το Garnier Fructis αφρό 200ml. Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας και δημιουργήστε μοναδικά και λαμπερά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το look σας!
23553
3600540222237
7,04 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €

Got2b πάστα beach matt 100ml

Got2b είναι η πιο hot παστα για τα μαλλιά σας! Με την απίστευτη ποιότητα της beach matt formula, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το τέλειο beachy look που ονειρεύεστε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθανθούν ελαφριά και αέρινα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το styling σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την Got2b παστα 100ml beach matt τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,92 €

Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml

Το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό spray μαλλιών. Με τη δύναμη να προσθέτει έντονο όγκο και να διατηρεί το styling σας αναλλοίωτο για ώρες, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella!
Τιμή 3,37 €

Farcom spray 888 φυσικό κράτημα 200ml

Με αντηλιακό φίλτρο (UV) για εξαιρετικά δυνατό κράτημα. Απόλυτο styling και τέλεια εμφάνιση που διαρκεί. Ανθεκτικό στην υγρασία, αποτρέπει το φριζάρισμα. 

Τιμή 2,79 €

Farcom spray 888 πολύ δυνατό κράτημα 100ml

Το Farcom spray 888 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν με πολύ δυνατό κράτημα. Με μια μοναδική φόρμουλα που σας εξασφαλίζει το τέλειο styling για ώρες, το Farcom spray 888 θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 1,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 16,60 €

Ινδία πιπέρι της γεύσης 35gr

Το πιπέρι της γεύσης είναι ένα παραδοσιακό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη, αλλά πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με το καυτερό πιπέρι. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια αρωματική νότα στα φαγητά σας χωρίς την έντονη πικάντικη επίπτωση του μαύρου πιπεριού.

Το πιπέρι της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διάφορα φαγητά, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, σάλτσων, σουπών, ψητών κρεάτων, λαχανικών, και ακόμη και σε γλυκά όπως σοκολάτα. Είναι ιδανικό για τα φαγητά όπου επιθυμείτε να προσθέσετε ένα ευχάριστο αρωματικό στοιχείο χωρίς να τα κάνετε πικάντικα.

Τιμή 1,61 €

Maxi μπισκοτα 230gr classic

Τα Maxi μπισκότα 230gr classic είναι η απόλυτη απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και υφής, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα γλυκά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,01 €

Elephant twisted πρέτσελς ντομάτα και σπόροι κύμινο 70gr

Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει. Το ELEPHANT TWISTED PRETZEL 70gr. με ντομάτα και σπόρους κύμινου συνδυάζει την πλούσια γεύση της ντομάτας με το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του Elephant Twisted Pretzel και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομικ?
Τιμή 0,91 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr

Τα Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης σοκολάτας, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε τα σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε αμέσως.
Τιμή 1,94 €