• Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 1
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 2
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 3
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 4
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 5
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 6
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 1
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 2
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 3
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 4
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 5
  • Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ Bic - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 1 Sensitive. Διαθέτει μία λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

10280
3086123399310
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Αντικαταστήστε με νέο ξυραφάκι, όταν φθαρούν οι λιπαντικές ταινίες ή οι λεπίδες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσης της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

Τιμή 3,41 €

Veet ανδρική αποτριχωτική κρέμα σώματος για κανονικές επιδερμίδες 200ml

Ανδρική κρέμα αποτρίχωσης για κανονικές επιδερμίδες. Προσφέρει λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα για 24 ωες χωρίς καμία οσμή.  Η φόρμουλά της είναι σχεδιασμένη για να λειτουργήσει κοντά στη ρίζα και να αφαιρέσει ακόμα και πολύ κοντές τρίχες.

Κατάλληλη για το στήθος και το σώμα.

Τιμή 7,14 €

Brut after shave attraction totale 100ml

Το After Shave χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας και φρέσκο άρωμα. Το άρωμα του είναι ξυλώδες, ενώ συνδυάζει νότες μόσχου με αυτές των εσπεριδοειδών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και κάνει ό,τι υπόσχεται.

Τιμή 4,18 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 slalom 5τεμ

Με τα ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Blue II Slalom, το τέλειο ξύρισμα είναι στο χέρι σας. Διαθέτουν λιπαντική ταινία Lubrastrip με αλόη, λαβή Soft Ultragrip για τέλειο έλεγχο και κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου.

Τιμή 2,72 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 9,66 €

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 400gr

Χάρη στη μοναδική της αμίμητη συνταγή και τη χρήση απλών και επιλεγμένων υλικών μπορεί να είναι μέρος του πρωϊνού, σνακ ή η πρωταγωνίστρια σε μια γιορτή για να γεμίσει τις ζεστές κρέπες! Και αν αυτό δεν σας αρκεί, αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει φτιάχνοντας τούρτες, επιδόρπια και σνακς με NUTELLA®! Οι ιδέες είναι ατέλειωτες, αλλά η επιτυχία με τη NUTELLA® είναι εγγυημένη!

Τιμή 3,91 €

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6

Η βαφή μαλλιών Syoss classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή δίνει ένα έντονο και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. Με τη Syoss classic σειρά, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό και διαχρονικό. Αποκτήστε τη δική σας βαθιά ξανθή απόχρωση και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €