• Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml Septona - 1
  • Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml

Η Septona senses κρέμα χεριών με πορτοκάλι και σανδαλόξυλο 75ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Η αρωματική αυτή κρέμα θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ενώ η ελαφριά της υφή θα απορροφηθεί γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Αφήστε το άρωμα του πορτοκαλιού και του σανδαλόξυλου να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε ?
24052
5201410220841
2,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml

Η Diadermine κρέμα ματιών lift & hydratant 15ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει άμεση λείανση και ενυδάτωση, κάνοντας τα μάτια σας να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Απλά εφαρμόστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο αυτοπεποίθητοι από ποτέ.
Τιμή 11,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και απολύτως καθαρά πιάτα. Η μοναδική του σύνθεση με λεμόνι και ανθός θα αναζωογονήσει την κουζίνα σας και θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα, αφού το Axion διαλύεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άψογη καθαριότητα με κάθε πλύσιμο πιάτων.

Τιμή 1,27 €

Pantene σαμπουάν repair & protect για αδύναμα & ταλαιπωρημένα μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Αντιμετωπίζει άμεσα τα σημάδια φθοράς, όπως το σπάσιμο και την έλλειψη απαλότητας και λάμψης.

Τιμή 3,63 €

Ματίνα ξυνό 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Τιμή 0,89 €

Ματίνα μοσχοκάρυδο τριμμένο 15gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 15 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 1,33 €

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό γενικής χρήσης ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €