• Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 1
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 2
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 3
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 4
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 5
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 6
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 1
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 2
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 3
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 4
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 5
  • Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
13102
5202663192435
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

  • Καταπολεμά το 99,99% των βακτηρίων και μυκήτων.
  • Αντισηπτικό gel χεριών και υγιούς δέρματος για την καταπολέμηση βακτηρίων και μυκήτων. Κατάλληλο για το ευρύ κοινό & επαγγελματίες χρήστες.
  • ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
  • ΕΝ 1276 Καταπολεμά το 99.999% των βακτηρίων
  • ΕΝ 1650 Καταπολεμά το 99.99% των ζυμομυκήτων και μυκήτων
  • ΕΝ 1500 Έλεγχος υγιεινής πλύσης χεριών.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μέγα αντισηπτική λοσιόν με 70% αιθυλική αλκοόλη 100ml

Η Μέγα αντισηπτική λοσιόν με 70% αιθυλική αλκοόλη 100ml είναι η ιδανική λύση για να προστατευτείτε από ιούς και μικρόβια. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη, αυτή η λοσιόν εξαλείφει τα βακτήρια και τους ιούς με αποτελεσματικό τρόπο. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με τη Μέγα αντισηπτική λοσιόν, το απαραίτητο προϊόν για κάθε σπίτι και κάθε τσάντα. Αποκτήστε την τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς όπου κι αν βρίσ?
Τιμή 2,55 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 60τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,27 €

Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt

Η Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt είναι ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία για τα χέρια. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφήνει ξηρότητα. Με την Farcom activel plus λοσιόν, οι χρήστες θα αισθανθούν την απόλυτη φρεσκάδα και προστασία κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού χεριών!
Τιμή 12,85 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις μικρές σας καθημερινές περιπέτειες. Με ειδική φόρμουλα που προστατεύει από τα βακτήρια, είναι ο μπαμπούλας που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Ελαφριά, εύχρηστα και με απαλή υφή, τα Septona μαντηλάκια είναι η τέλεια επιλογή για τη φροντίδα και την υγιεινή των παιδιών σας. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή χωρίς ανη
Τιμή 0,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Οινοποιία Στέλιου Κεχρή κεχριμπάρι ρετσίνα λευκό 500ml

Αρώματα από καλοκαιρινά μεσογειακά φρούτα σε συνδυασμό με ζωηρές νότες μαστίχας, πεύκου και θυμαριού στο φόντο. Αρωματικό, δροσερό και ισορροπημένο, αφήνει στο στόμα γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Τιμή 3,90 €

Fanta αναψυκτικό pineapple 355ml

H Fanta Pineapple είναι ένα αναζωογονητικό ταξίδι με εξωτική γεύση που θα σε μεταφέρει απευθείας σε τροπικές παραλίες! Ανακάλυψε την απόλυτη δροσιά με φρουτώδη γεύση ανανά και κίτρινο χρώμα σε αυτό το ανθρακούχο αναψυκτικό της Fanta που θα σου χαρίσει μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης και απόλαυσης. Fantaσμαγορική γεύση για Fantaστική απόλαυση.

Τιμή 1,45 €
Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1 Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,76 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό με ασφάλεια 800ml

Αν ψάχνετε για το τέλειο φαγητοδοχείο για τα γεύματά σας, τότε αυτό το ορθογώνιο πλαστικό φαγητοδοχείο 800ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με ασφαλές κλείσιμο που εξασφαλίζει τη φρεσκάδα του φαγητού σας και μεγάλη χωρητικότητα που σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε, αυτό το φαγητοδοχείο θα σας κάνει να λατρέψετε το να φέρνετε φαγητό από το σπίτι σας στο γραφείο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτ?
Τιμή 1,97 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 6x175gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 9,58 €
  • Πακέτο