• Βούρτσα μαλλιών CT 6001000
  • Βούρτσα μαλλιών CT 6001000

Βούρτσα μαλλιών CT 6001000

Μια βούρτσα μαλλιών είναι ένα εργαλείο περιποίησης των μαλλιών που χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα κόμπους, να ευθυγραμμίζει τα μαλλιά και να προάγει την υγιή και λαμπερή όψη τους. Οι βούρτσες μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, τύπους και υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο μαλλιών του καθενός.

3125
8657460010005
1,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Μια βούρτσα μαλλιών είναι ένα εργαλείο περιποίησης των μαλλιών που χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα κόμπους, να ευθυγραμμίζει τα μαλλιά και να προάγει την υγιή και λαμπερή όψη τους. Οι βούρτσες μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, τύπους και υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο μαλλιών του καθενός.

Επιλέξτε την βούρτσα μαλλιών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barber's νυχοκόπτης 8618

Ο νυχοκόπτης Barber's 8618 είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τον Barber's 8618 σήμερα και αναδείξτε το στυλ σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 2,02 €

Mis χτενα πιρουνα μαλλιων barber's

Η Mis χτένα πιρούνα μαλλιών Barber's είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η χτένα προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και ευκολία στο styling των μαλλιών. Αποκτήστε τη Mis χτένα πιρούνα μαλλιών Barber's τώρα και αναδείξτε το επαγγελματικό σας ταλέντο στο χώρο του κομμωτικού!
Τιμή 1,21 €

Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά μεταλλική πυκνά είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία χρήσης της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και στυλάτα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με ουρά τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 0,89 €

Mis χτενα μαλλιων μικρη barber's

Η μικρή barber's χτένα μαλλιών της εταιρίας Mis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τα λεπτά δόντια, εξασφαλίζει τέλειο styling και ακρίβεια σε κάθε χτένισμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις κομμωτικές σας δεξιότητες!
Τιμή 0,73 €

Mis χτενα μαλλιων με χερουλι barber's

Η Mis χτένα μαλλιών με χερούλι barber's είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη δημιουργία του τέλειου χτενίσματος. Με την απαλή της υφή και το εργονομικό σχεδιασμό, θα αισθάνεστε σαν επαγγελματίας κομμωτής στο σπίτι σας. Αποκτήστε τη Mis χτένα μαλλιών με χερούλι barber's τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Ρούμελης μελοκάρυδο 75gr

Το μελοκάρυδο της Ρούμελης σε συσκευασία 75γρ είναι ένα υπέροχο γλυκό που συνδυάζει την πλούσια γεύση του μελοκαρύδου με την παραδοσιακή γαστρονομία της περιοχής της Ρούμελης. Αυτό το γλυκό προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης, ιδανική για όσους αναζητούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά.

Τιμή 1,54 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο γράμματα 50lt M-11851/B

Πλαστικό κουτί αποθήκευσης

Με σχέδιο Tουβλακια

Χωρητικότητα: 50lt

Κατάλληλο για το παιδικό δωμάτιο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ανθεκτικό και έχει ικανοποιητική χωρητικότητα.

Τιμή 9,91 €

Riva cafe ζάχαρη λευκή σε sticks 400x4gr

Η λευκή ζάχαρη Riva Café σε sticks 400x4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας. Με την απαλή της γεύση και την ευκολία που προσφέρει η συσκευασία σε sticks, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την πολυτέλεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας σας με τη ζαχαρωτή γλυκύτητα της Riva Café.
Τιμή 7,99 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,56 €