• Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο ανθρακί 19x18cm
  • Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο ανθρακί 19x18cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο ανθρακί 19x18cm

Η Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο ανθρακί 19x18cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο design της και το όμορφο ανθρακί χρώμα, θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στον εξωτερικό σας χώρο. Η ποιότητα και η αντοχή της είναι αδιαμφισβήτητες, εξασφαλίζοντας ότι τα φυτά σας θα αναπτυχθούν υγιή και δυνατά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τον κήπο σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα από την Tns!
24554
5204558393415
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No336 Δ:45 Υ:37 LT:31

Η κεραμική γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Με τις διαστάσεις Δ:45 Υ:37 LT:31, αυτή η γλάστρα teracotta θα δώσει μια μοναδική αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα Κύκλωψ είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει τα φυτά σας φρέσκα και όμορφα. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,06 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo304 27,7cm

Το ανθρακί πιάτο Κύκλωψ Νo304 27,7cm είναι η ιδανική επιλογή για το τραπέζι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε φαγητό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο φαγητό!
Τιμή 0,85 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No333 Δ:33 Υ:26 LT:11

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό.

Τιμή 2,51 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μόκα 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μόκα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

Τιμή 6,21 €

Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt

Η Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φύτευση των αγαπημένων σας φυτών. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μοντέρνα σχεδίαση, θα δώσει ένα αισθητικό και λειτουργικό πλεονέκτημα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αποκτήστε την τώρα και φροντίστε τα φυτά σας με στυλ!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 80 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 80 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τα 80 φύλλα που προσφέρουν, θα ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 0,64 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα Caribbean Lemon της Fa σε μορφή roll-on, που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Τιμή 1,44 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
Τιμή 8,75 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €