• Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo304 27,7cm
  • Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo304 27,7cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo304 27,7cm

Το ανθρακί πιάτο Κύκλωψ Νo304 27,7cm είναι η ιδανική επιλογή για το τραπέζι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε φαγητό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο φαγητό!
18026
5202707013313
0,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm

Το πιάτο γλάστρας της ET PLAST είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 17x17cm και το όμορφο χρώμα μόκα, αυτό το τετράγωνο πιάτο θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
Τιμή 0,94 €

Άριστο φυτόχωμα 10lt

Το Άριστο φυτόχωμα 10lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κηπουρό που θέλει τα φυτά του να αναπτύσσονται υγιή και γονιμοποιημένα. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Άριστο, τα φυτά σας θα απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θα αναπτύσσονται με εντυπωσιακό τρόπο. Αποκτήστε το Άριστο φυτόχωμα 10lt τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,01 €

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Velto θειικός σίδηρος κρυσταλλικός για υγιή φυτά 1kg

Αυτό το κρυσταλλικό θειικός σίδηρος της Velto είναι το ιδανικό προϊόν για υγιή φυτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 2,22 €

Velto λίπασμα 20-20-20 κρυσταλλικό για όλα τα φυτά 500gr

Το Velto λίπασμα 20-20-20 κρυσταλλικό για όλα τα φυτά 500gr της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας την απαραίτητη θρέψη και φροντίδα που χρειάζονται. Με την εξειδικευμένη του σύνθεση 20-20-20, το λίπασμα παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να ενισχύσει την ανάπτυξη και την υγεία των φυτών σας. Αποκτήστε το τώρα και δείξτε την αγάπη σας προς τα φυτά σας!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Illy καφές espresso σπυρί 250gr Illy καφές espresso σπυρί 250gr
Περιορισμένη προσφορά!

Illy καφές espresso σπυρί 250gr

Καφές espresso σε σπυρί συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Ο illy σε σπυρί απευθύνεται στους πιο "ψαγμένους", δηλαδή σε όσους αναζητούν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους αλέθοντας στον βαθμό που θέλουν τον αγαπημένο τους καφέ.

Κανονική τιμή 10,71 € Τιμή 9,48 €
  • -1,23 €
  • -1,23 €

Endless σακούλες τροφίμων μικρές 50τεμ

Σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων (polybag). Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαστάσεις: 17x27cm

Τιμή 0,66 €

Caprice πουράκια cappuccino 250gr

Caprice Cappuccino με γεύση καφέ. Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός τραγανής γκοφρέτας και βελούδινης γέμισης κρέμας φουντουκιού και κακάο που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Απόλαυσε τα αγαπημένα σου Caprice και παγωμένα!

Τιμή 3,72 €

Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 750ml

Ο Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 750ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν γλυκό και αρωματικό κρασί. Προέρχεται από τη γνωστή περιοχή του Γαρδίκι, όπου η καλλιέργεια της αμπέλου έχει μακρά παράδοση.

Τιμή 6,59 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,79 €