• Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt
  • Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt

Η Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φύτευση των αγαπημένων σας φυτών. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μοντέρνα σχεδίαση, θα δώσει ένα αισθητικό και λειτουργικό πλεονέκτημα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αποκτήστε την τώρα και φροντίστε τα φυτά σας με στυλ!
18817
5204558384017
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viosarp γλάστρα με πιάτο style No3 50x16x14cm

Η γλάστρα με πιάτο style νο3 50x16x14m είναι ένα μοντέρνο και κομψό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις της, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά ή λουλούδια, δημιουργώντας έναν ζωντανό και φιλικό περιβάλλον. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 5,46 €

Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του μαγειρέματος. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υψηλής ποιότητας ζαρτινιέρα και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,27 €

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το χρώμα της, θα δώσει μια φρέσκια νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Η ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση για τον κήπο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την αισθητική του χώρου σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 3,59 €

Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No480 Μ:82 Π:36 Υ:30,5

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα teracotta No480 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν για τον κήπο τους. Με διαστάσεις Μ:82, Π:36, Υ:30,5, αυτή η ζαρτινιέρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα φυτά σας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει μια αίσθηση φινέτσας και στυλ στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε την Κύκλωψ ζαρτινιέρα τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 13,85 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά βανίλια 5τεμ

Βανίλια ζαχαροπλαστικής Καγιά 5 φιαλίδια σε φάκελο 1,5gr. Η βανίλια δίνει μία γλύκα στα γλυκά και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και όχι μόνο. Η βανίλια σε σκόνη κρατάει το άρωμά της καλύτερα σε σχέση με τη βανίλια σε υγρή μορφή.

Τιμή 0,31 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα γαρδένιας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων muschio bianco 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Muschio Bianco, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Monster ενεργειακό ποτό pipeline 500ml

Ανθρακούχο, ελεύθερο αλκοόλης, ενεργειακό ποτό με 6% χυμό φρούτων, ταυρίνη, καφεΐνη, ινοσιτόλη και βιταμίνες (Β3, Β2, Β6, Β12).

Με σάκχαρα και γλυκαντικά.

Τιμή 1,26 €