• Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μόκα 27x27x34cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μόκα 27x27x34cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μόκα 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μόκα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

12465
5201856233030
6,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο καφέ 19x18cm

Η Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο καφέ 19x18cm είναι ο τέλειος τρόπος να φροντίσετε τα φυτά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα της γλάστρας θα σας ενθουσιάσει, ενώ το μοντέρνο της design θα δώσει ένα νέο αέρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη γλάστρα για το σπίτι σας!
Τιμή 1,80 €

Et plast γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 20x18,5cm

Η γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 20x18,5cm της ET Plast είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και το χρώμα μόκα, θα προσθέσει μια αίσθηση ζεστασιάς και φινέτσας στο σπίτι σας. Η ποιότητα κατασκευής της ET Plast εγγυάται τη μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα της γλάστρας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για όλα τα είδη φυτών. Αναβαθμίστε τον εσωτερικό σας χώρο με αυτήν την όμορφη γλάστρα της ET Plast κ
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,47 €

Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ κυματιστού τσιπς και bbq, θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε περίσταση και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης με τους φίλους σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,16 €

Αβεζ σπαγγέτι No2 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €