• Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr Γιώτης - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
16028
5201002008383
0,60 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης άνθος ορύζης για 4+ μηνών χωρίς γλουτένη 150gr

Ρυζάλευρο προψημένο με βιταμίνες, σίδηρο. Το Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ, δεν περιέχει γλουτένη και είναι η πρώτη στερεά τροφή του μωρού σας, από τον 4ο μήνα. Ένα θρεπτικό και χορταστικό συμπλήρωμα στο γάλα, την κρέμα, τις σούπες για ...γερά παιδιά από κούνια!

Τιμή 4,70 €

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 800gr

Το Νουνού frisogrow plus είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά 3-5 ετών. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το Νουνού frisogrow plus ενισχύει την ανάπτυξη και την υγιεινή ανάπτυξη του παιδιού σας. Με γεύση που λατρεύουν τα παιδιά, το Νουνού frisogrow plus θα γίνει η αγαπημένη επιλογή για κάθε γεύμα. Αγοράστε το τώρα και προσφέρετε στο παιδί σας την καλύτερη διατροφή για ένα υγιές και ενεργητικό μέλλον.
Τιμή 26,15 €

Νουνού frisogrow plus+ για παιδιά 3-5 ετών 400gr

Η Νουνού frisogrow plus είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει την απαραίτητη διατροφή και ενέργεια που χρειάζονται τα μικρά μας αστέρια. Απολαύστε την εμπειρία της υγιεινής ανάπτυξης με τη Νουνού frisogrow plus!
Τιμή 12,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml Αμπελήσιους - 1 Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml Αμπελήσιους - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml

Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά. Από τις ποικιλίες Αηγιωργίτικο , Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

Κανονική τιμή 2,60 € Τιμή 2,31 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Τυρολέζα ρύζι μπονέτ 5kg

Ρύζι μπονέτ από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για ριζότο και σπυρωτό πιλάφι.

Τιμή 9,74 €
Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml

Σαμπουάν Syoss Salonplex με Sakura Blossom για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας που προκαλείται από βούρτσισμα και styling.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €