• Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402 Uniglass - 1
  • Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
20019
3800864004534
8,75 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600

Το Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600 της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα απολαυστική με αυτά τα κομψά ποτήρια που θα φωτίσουν κάθε στιγμή του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε ένα νέο αέρα στην κουζίνα σας!
Τιμή 3,95 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα κρασιού 16cl 12τεμ 94100

Το σετ ποτηριών γυάλινου κρασιού Uniglass classico 16cl 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Αποκτήστε τώρα το Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα κρασιού και αναβαθμίστε την συλλογή σας με την ποιότητα και το στυλ που αξίζετε.
Τιμή 8,40 €

Uniglass blossom σετ ποτήρια νερού γυάλινα 27cl 6τεμ 91206d137

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass blossom είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με χωρητικότητα 27cl και μοναδικό design, θα κλέψουν την προσοχή κάθε επισκέπτη. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κομψά. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτά τα υπέροχα ποτήρια νερού Uniglass blossom!
Τιμή 6,53 €

Uniglass royal σετ ποτήρια γυάλινα νερού 33,5cl 12τεμ 51500

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass Royal είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 33,5cl αυτά τα ποτήρια θα κάνουν το νερό σας να δείχνει ακόμα πιο δροσιστικό. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και ποιότητα με το σετ ποτήρια Uniglass Royal.
Τιμή 21,45 €

Uniglass grapes σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 6τεμ 91206/d261/d442

Τα ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 27cl, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολυτέλεια κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το πόσιμο νερό σας με στυλ και κομψότητα με αυτά τα υπέροχα ποτήρια από την Uniglass.
Τιμή 6,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Λουμίδης καφές ελληνικός ντεκαφεινέ 143gr

Μια απολαυστική επιλογή καφέ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανική για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη.

Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται με 100% φυσικό τρόπο: αποκλειστικά με την χρήση νερού, διατηρώντας το άρωμα και την γεύση του καφέ. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό και η καφεΐνη που είναι από τη φύση της μια υδατοδιαλυτή ουσία, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Xρησιμοποιείται για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 4,03 €

Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Ντολμαδάκια γιαλαντζί φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με γεύση σα να ήταν σπιτικά.

Είναι ένα υγιεινό και μοναδικό σε γεύση γεύμα ή ορεκτικό που σερβίρεται ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου με φέτες από λεμόνι ή και με γιαούρτι και συνδυάζεται εξαιρετικά με λευκό ξηρό κρασί ή ούζο.

Τιμή 2,19 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €