• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 24x25cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 24x25cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μπρονζέ 24x25cm

Πιάτο, της εταιρίας Et Plast, σε απόχρωση μπρούτζου. Είναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με διάμετρο 24cm.

12470
5201856311240
0,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του μαγειρέματος. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υψηλής ποιότητας ζαρτινιέρα και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,27 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo304 27,7cm

Το ανθρακί πιάτο Κύκλωψ Νo304 27,7cm είναι η ιδανική επιλογή για το τραπέζι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε φαγητό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο φαγητό!
Τιμή 0,85 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm

Η γλάστρα ανθεί με το χρώμα του χάλκινου μπρονζέ να αντανακλά το φως του ήλιου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λαμπερό στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις 27x27x50cm και χωρητικότητα 26lt, αυτή η τετράγωνη γλάστρα από την ET PLAST είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά και να διακοσμήσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησ
Τιμή 10,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,92 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120γρ είναι ένα απολαυστικό και αφράτο σνακ που συνδυάζει την τραγανή υφή του κριτσινιού με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας. Κάθε δαχτυλίδι κριτσίνι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,61 €

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €

ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα και ανακαλύψτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια σοκολάτα σε συνδυασμό με τα θρεπτικά αμύγδαλα, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δοση.
Τιμή 2,63 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,96 €