• -0,03 €
  • Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ Renkli - 1
  • Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ Renkli - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRenkli

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
28886
8697434121023
0,93 €
0,96 €
Έκπτωση -0,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Freshmaker μωρομάντηλα καρύδα 144τεμ

Το FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ 144 ΚΑΡΥΔΑ είναι το απόλυτο προϊόν που πρέπει να έχετε στην κουζίνα σας! Με την απίστευτα φρέσκια γεύση της καρύδας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε ένα τροπικό νησί. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, το FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ 144 ΚΑΡΥΔΑ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καρύδας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,27 €

Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Αποκτήστε τα καλύτερα μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ από την εταιρία Drop! Με μοναδική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα λεβάντας, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και το μωρό σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και τη φρεσκάδα που προσφέρουν!
Τιμή 1,01 €

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Endless μωρομάντηλα με καπάκι χωρίς οινόπνευμα με αλόη 72τεμ

Η αγνή σύνθεσή τους χωρίς οινόπνευμα και βασισμένη στη βιταμίνη Ε, καθαρίζει και φροντίζει το δερματάκι του μωρού σας προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση απαλότητας. 

Με ήπιο άρωμα πούδρας και καπάκι ασφαλείας που διατηρεί την υγρασία τους.

Τιμή 1,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa πέννες 500gr

Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.

Τιμή 1,16 €

Milka σοκολάτα με κομμάτια φουντουκιού 100gr

Η Milka σοκολάτα με κομμάτια φουντουκιού 100gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση της Milka και τα τραγανά κομμάτια φουντουκιού, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης σε κάθε δαγκωματιά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αποκτήστε τη σήμερα και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,06 €

Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo στεριά και θάλασσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κρέας και θαλασσινά σε κάθε δόση, προσφέρει έναν πλούσιο γευστικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Whiskas γατοτροφής duo στεριά και θάλασσα και προσφέρετε στη γάτα σας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δε θα μπορέσει να αντισταθεί.
Τιμή 2,50 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x1250ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 4,67 €