• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 24x2cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 24x2cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 24x2cm

49510
5201856241240
0,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml

Το Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με τη σύνθεσή του που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υγιή ανάπτυξη των φυτών σας, το Velto λίπασμα υγρό θα κάνει τον κήπο σας να λάμπει και να ευδοκιμεί. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 3,99 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No332 Δ:29 Υ:22 LT:7,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 2,09 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μπρονζέ. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm

Η γλάστρα ανθεί με το χρώμα του χάλκινου μπρονζέ να αντανακλά το φως του ήλιου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λαμπερό στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις 27x27x50cm και χωρητικότητα 26lt, αυτή η τετράγωνη γλάστρα από την ET PLAST είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά και να διακοσμήσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησ
Τιμή 10,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μιράντα 6x30gr

Η Παπαδοπούλου μιράντα 6x30gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Με μια μοναδική συνταγή που έχει περάσει από γενιές, η μιράντα της εταιρίας Παπαδοπούλου θα σας εντυπωσιάσει με τη γεύση της και την αυθεντικότητά της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την σε κάθε γεύμα!
Τιμή 1,84 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,61 €

Agrino ρεβύθια χονδρά 500gr

Πλούσια σε φυτικές πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και μαγνήσιο, τα Χονδρά Ρεβίθια Agrino προσφέρουν καθημερινά γεύση και θρέψη.

Τιμή 2,63 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 3kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 3,32 €