• Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm

Η γλάστρα ανθεί με το χρώμα του χάλκινου μπρονζέ να αντανακλά το φως του ήλιου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λαμπερό στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις 27x27x50cm και χωρητικότητα 26lt, αυτή η τετράγωνη γλάστρα από την ET PLAST είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά και να διακοσμήσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησ
40834
5201856313053
10,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 25cm

Πλάτος: 25cm

Ύψος: 24cm

Τιμή 2,65 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η πλούσια σύνθεση της πατέ παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αφήστε τη Luxe να φροντίσει την υγεία και την ευεξία της αγαπημένης σας γάτας.
Τιμή 0,45 €

Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml

Το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml της εταιρίας Novel είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα άλατα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, αυτό το καθαριστικό spray θα αφαιρέσει αποτελεσματικά κάθε ίχνος αλάτων, ενώ παράλληλα θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα που θα διαρκέσει για πολλές ώρες. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml τώρα!
Τιμή 2,44 €