Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Toshiba

Ενεργά φίλτρα

Toshiba c απλη r14kg sp-2tge με φορο 0,04€

Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας στα καλύτερα της! Αποκτήστε το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό Toshiba c απλη r14kg sp-2tge και απολαύστε την απόδοση που πάντα ονειρευόσασταν. Με φορολογικά ευνοϊκό κόστος μόλις 0,04€, αυτό το προϊόν της Toshiba θα αλλάξει τον τρόπο που βιώνετε την τεχνολογία. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,01 €

Toshiba λάμπα led σφαιρική 11W 4000k

Η λάμπα LED σφαιρική της Toshiba έχει ισχύ 11W και χρώμα φωτός 4000K. Αυτή η λάμπα παρέχει φωτεινό φως με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανική για χρήση σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και άλλους χώρους όπου απαιτείται φωτισμός με υψηλή ποιότητα και απόδοση.
Τιμή 2,93 €

Toshiba λάμπα led σφαιρική 8,5W 3000k

Η Toshiba λάμπα LED σφαιρική 8,5W έχει φωτεινότητα 3000K, προσφέροντας ζεστό φως για άνετη και φιλική ατμόσφαιρα. Αυτή η λάμπα LED είναι εξαιρετικά αποδοτική σε ενέργεια και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, κάνοντάς την ιδανική για χρήση σε σπίτια, γραφεία ή εμπορικούς χώρους. Επιπλέον, η λάμπα αυτή προσφέρει φυσικό φως που δεν προκαλεί κούραση στα μάτια.
Τιμή 2,17 €

Toshiba λαμπα led σφαιρικη α60 e27 4,7w 3000k θερμο λευκο

Φωτίστε τον χώρο σας με τη λάμπα led Toshiba σφαιρική A60! Η λάμπα αυτή προσφέρει θερμό λευκό φως 3000k, δίνοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με μόλις 4,7W κατανάλωση ενέργειας, είναι εξαιρετικά αποδοτική και οικονομική. Αποκτήστε τη λάμπα led Toshiba τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την μακρά διάρκεια ζωής που προσφέρει η εταιρία Toshiba!
Τιμή 1,99 €

Toshiba λάμπα led σφαιρική Α60 Ε27 11W 3000k θερμό λευκό

Η λάμπα LED Toshiba σφαιρική Α60 Ε27 11W 3000K θερμό λευκό είναι το τέλειο προϊόν για να φωτίσετε το χώρο σας με στυλ και οικονομία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της Toshiba, αυτή η λάμπα LED θα σας προσφέρει φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας για πολλά χρόνια. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον φωτισμό σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 2,85 €

Toshiba μπαταρία ΑΑ επαναφορτιζόμενη 2000mah 2τεμ

Η Toshiba μπαταρία aa επαναφορτιζόμενη 2000mah 2τεμ είναι η ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση, αυτή η μπαταρία θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε περίσταση. Μην αφήνετε ποτέ τις συσκευές σας να μείνουν χωρίς ρεύμα, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία aa και απολαύστε ασταμάτητη λειτουργία.
Τιμή 7,45 €

Toshiba μπαταρία κουμπί CR1620 CP-1C 1τεμ

Η Toshiba μπαταρία κουμπί CR1620 CP-1C 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και να αποφύγετε απρόσμενες διακοπές λειτουργίας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία από την Toshiba, αυτή η μπαταρία θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόδοση και αξιόπιστη λειτουργία. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά σας - επιλέξτε την Toshiba CR1620 CP-1C και απολαύστε ασταμάτητη λειτουργία!
Τιμή 0,79 €

Toshiba μπαταρία μεγάλη D (R20KG) 2τεμ

Η Toshiba μεγάλη D R20kg 2τεμ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψάχνουν για υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με φορολογία μόλις 0,08€, αυτό το προϊόν σίγουρα αξίζει την επένδυσή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Toshiba στην αγορά!
Τιμή 1,57 €

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!
Τιμή 2,98 €

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές 9V

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους 9V, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 2,37 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 10τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες Toshiba AA 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες θα σας βοηθήσουν να μην μείνετε ποτέ χωρίς ενέργεια. Αποκτήστε τώρα τις μπαταρίες Toshiba και απολαύστε ασύγκριτη ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 3,37 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.
Τιμή 2,18 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 1.5V κατάλληλες για  όλες τις ψηφιακές συσκευές που δέχονται μπαταρίες τύπου ΑAA.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 1,27 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,22 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Toshiba μπαταρίες επαναφορτ ΑΑΑ 950mAh 2τεμ

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Toshiba είναι τύπου Ni-MH (Νικελίου-Υδριδίου Μετάλλου), ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής και προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα με πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Αντικατέστησε τις μπαταρίες Ni-Cd (Νικελίου-Καδμίου) και, όπως κι εκείνες, πρέπει να επαναφορτίζονται μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί εντελώς. Αποφορτίζονται αυτόματα γρήγορα όταν είναι αποθηκευμένες. Πωλούνται σε συσκευασία 4 τεμαχίων.

Τιμή 5,56 €