• Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 1
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 2
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 3
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 4
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 5
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 6
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 1
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 2
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 3
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 4
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 5
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ Toshiba - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςToshiba

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
19854
4904530592614
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba μπαταρίες LR23A 5τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες A23 της Toshiba, κατάλληλες για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, τηλεχειριστήρια, αριθμομηχανές κι άλλες οικιακές συσκευές.

Τιμή 4,44 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Toshiba μπαταρίες PR48 13NE 1,4V 6τεμ

Οι μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρείας Toshiba, με μέγεθος 13, είναι κατάλληλες για συσκευές πίσω από το αυτί (ΒΤΕ) και μέσα στο αυτί (ΙΤΕ). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθορίζεται από την ενίσχυση του ακουστικού βαρηκοΐας σας, καθώς και τις ώρες που το φοράτε αλλά υπολογίζεται περίπου στις 6 έως 14 μέρες. Η συσκευασία των μπαταριών αυτών συνήθως είναι πορτοκαλί, για να είναι εύκολη η αναγνώριση του μεγέθους τους. Για να έχετε καλύτερη απόδοση από μια μπαταρία, περιμένετε περίπου 5 λεπτά μετά την αφαίρεση του αυτοκόλλητου για να ενεργοποιηθεί πλήρως πριν την τοποθετήσετε στο ακουστικό.

Τιμή 4,46 €

Toshiba μπαταρία μεγάλη D (R20KG) 2τεμ

Η Toshiba μεγάλη D R20kg 2τεμ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψάχνουν για υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με φορολογία μόλις 0,08€, αυτό το προϊόν σίγουρα αξίζει την επένδυσή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Toshiba στην αγορά!
Τιμή 1,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπρέτας ελιές καλαμών 250gr

Ελιές καλαμών, με κουκούτσι. Είναι συσκευασμένες σε αεροστεγώς κλεισμένο σακουλάκι, για καλύτερη συντήρηση και διατήρηση της γεύσης τους.

Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.

Τιμή 2,53 €

Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml

Το "Royal σοκολατούχο γάλα 1,5% λιπαρά 200ml" είναι μια συσκευασία σοκολατούχου γάλακτος με περιεκτικότητα σε λίπη 1,5%, και η συσκευασία αυτή περιέχει 200 ml. Το σοκολατούχο γάλα είναι ένα γλυκό και κρεμώδες ποτό που παρασκευάζεται συνήθως από φρέσκο γάλα, κακάο και ζάχαρη.

Τιμή 0,64 €

DeLux σόδα πλύσεως 500gr

Η σόδα πλύσεως της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,06 €

Trata γαύρος σε ελαιόλαδο 100gr

Απολαύστε τον πλούσιο γεύση του γαύρου σε ελαιόλαδο από την εταιρία Trata, σε μια συσκευασία των 100gr. Απολαύστε τον σε σαλάτες, μεζέδες ή ακόμα και μόνο του. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Trata, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά αυτού του λαχταριστού γαύρου.
Τιμή 1,67 €

Καγιά ρίγανη 50gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 0,69 €