• Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 1
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 2
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 3
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 4
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 5
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 6
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 1
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 2
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 3
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 4
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 5
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ Toshiba - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςToshiba

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

7699
4904530592515
3,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.
Τιμή 2,18 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές C 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες C οι οποίες προσφέρουν υψηλό βαθμό απόδοσης. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν ικανοποιητική διάρκεια και αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 2,18 €

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Καγιά σκόρδο βάζο 66gr

Σκόρδο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 66 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Every Day σερβιετάκια fresh normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC (Κωδικός αδείας FSC C118785). Διακριτικά αρωματισμένα για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Δερματολογικά ελεγμένα. Τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία 20 τεμαχίων.

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα. Διακριτικά αρωματισμένα για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά. Τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Δερματολογικά ελεγμένα. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 20 τεμαχίων.

Τιμή 1,16 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt της εταιρίας Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει, ενώ ταυτόχρονα το μαλακτικό μανόλια θα φροντίσει για την απαλότητα και την προστασία των υφασμάτων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €