• Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 1
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 2
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 3
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 4
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 5
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 6
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 1
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 2
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 3
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 4
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 5
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςToshiba

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.
19641
4904530592553
2,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba μπαταρίες PR48 13NE 1,4V 6τεμ

Οι μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρείας Toshiba, με μέγεθος 13, είναι κατάλληλες για συσκευές πίσω από το αυτί (ΒΤΕ) και μέσα στο αυτί (ΙΤΕ). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθορίζεται από την ενίσχυση του ακουστικού βαρηκοΐας σας, καθώς και τις ώρες που το φοράτε αλλά υπολογίζεται περίπου στις 6 έως 14 μέρες. Η συσκευασία των μπαταριών αυτών συνήθως είναι πορτοκαλί, για να είναι εύκολη η αναγνώριση του μεγέθους τους. Για να έχετε καλύτερη απόδοση από μια μπαταρία, περιμένετε περίπου 5 λεπτά μετά την αφαίρεση του αυτοκόλλητου για να ενεργοποιηθεί πλήρως πριν την τοποθετήσετε στο ακουστικό.

Τιμή 4,46 €

Toshiba μπαταρίες επαναφορτ ΑΑΑ 950mAh 2τεμ

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Toshiba είναι τύπου Ni-MH (Νικελίου-Υδριδίου Μετάλλου), ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής και προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα με πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Αντικατέστησε τις μπαταρίες Ni-Cd (Νικελίου-Καδμίου) και, όπως κι εκείνες, πρέπει να επαναφορτίζονται μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί εντελώς. Αποφορτίζονται αυτόματα γρήγορα όταν είναι αποθηκευμένες. Πωλούνται σε συσκευασία 4 τεμαχίων.

Τιμή 5,56 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες D ιδανικές για χρήση σε ραδιορολόγια, παιχνίδια και φακούς. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Τιμή 3,35 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 10τεμ

Αυτές οι μπαταρίες Toshiba AAA είναι η τέλεια λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές σας. Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν - επιλέξτε Toshiba για αξιοπιστία και απόδοση!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

My popcorn ποπ κορν mexican 200gr

Το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μεξικάνικου ποπ κορν, φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει στα γευστικά μονοπάτια του Μεξικού. Απολαύστε το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,16 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women nourishing secrets lotus flower 50ml

Ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς με το Dove roll-on 50ml nourishing secrets lotus flower. Η μοναδική φόρμουλα με λωτό λουλούδι θα σας χαρίσει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας σας!
Τιμή 2,03 €

Καγιά τρούφα χρωματιστή 140gr

Πολύχρωμη διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Συσκευασία 140γρ

Τιμή 1,60 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pear & aloe 50ml

Ανανεωτικό άρωμα αχλάδι και αλόης που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Η απαλή φόρμουλα roll-on προσφέρει προστασία για 48 ώρες ενάντια στην εφίδρωση και τη μυρωδιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα!
Τιμή 2,08 €

Φαίδων τσουρεκάκι 80gr

Το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή αρτοποιία στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση του τσουρεκιού και την τραγανή υφή του, το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 1,04 €