• Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 4τεμ
  • Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 4τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςToshiba

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AA 1.5V κατάλληλες για όλες τις ψηφιακές συσκευές που δέχονται μπαταρίες τύπου ΑA.

38130
4904530592546
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οι αλκαλικές μπαταρίες υψηλής ισχύος Toshiba συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιλογές της αγοράς, σχεδιασμένες για υψηλή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως υψηλότερη αναλογία χωρητικότητας/βάρους και λιγότερα τοξικά συστατικά. Οι μπαταρίες Toshiba είναι συμβατές με όλες τις συσκευές και αποδίδουν πολύ καλά σε ψηφιακές συσκευές υψηλών απαιτήσεων.

Όλες οι μπαταρίες της Toshiba είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση. Δεν περιέχουν υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο, παρέχοντας μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές 9V

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους 9V, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 2,37 €

Toshiba μπαταρίες επαναφορτ ΑΑΑ 950mAh 2τεμ

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Toshiba είναι τύπου Ni-MH (Νικελίου-Υδριδίου Μετάλλου), ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής και προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα με πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Αντικατέστησε τις μπαταρίες Ni-Cd (Νικελίου-Καδμίου) και, όπως κι εκείνες, πρέπει να επαναφορτίζονται μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί εντελώς. Αποφορτίζονται αυτόματα γρήγορα όταν είναι αποθηκευμένες. Πωλούνται σε συσκευασία 4 τεμαχίων.

Τιμή 5,56 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 1.5V κατάλληλες για  όλες τις ψηφιακές συσκευές που δέχονται μπαταρίες τύπου ΑAA.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 1,27 €

Eurolamp μπαταρία αλκαλική 23α 12v 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία 23Α 12V 5τεμ της Eurolamp είναι η ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα σας δώσουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε την έλλειψη ενέργειας να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Eurolamp για ασφάλεια και απόδοση!
Τιμή 3,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €
Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 3x500ml Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 3x500ml

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 3x500ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml. Προστατεύει την υγεία σας και την ασφάλεια της οικογένειάς σας, καθαρίζοντας βαθιά και απολυμαίνοντας τις επιφάνειες από βακτηρίδια και ιούς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο!

Τιμή 6,16 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

Uniglass 54700 ποτηρι γυαλινο κρασιου hill 20,5cl 12τεμ

Το Uniglass 54700 ποτήρι γυαλινού κρασιού Hill 20,5cl 12 τεμάχια από την Uniglass είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρασιού σε κάθε γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την απόλαυση του κρασιού σας!
Τιμή 9,27 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 4x15τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,68 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,15 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού