Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.
Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Misko
Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!
Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Το αγαπηµένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των µεγάλων. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τυρί, µε κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.
Μια παραλλαγή των Χυλοπιτών σε μικρότερο μέγεθος που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους σε κάθε ελληνικό σπίτι. Παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και αυγά και συνοδεύει κλασσικά ελληνικά πιάτα όπως σάλτσες κοκκινιστές με κοτόπουλο η μοσχάρι.
Είναι ζυµαρικά µε γέµιση απο τυρι και έχουν κυκλικό σχήµα. Απολαύστε τα σκέτα, µε τυρί, µε κρέας ή με σάλτσες.
Το προτιμάτε για την ξεχωριστή του εμφάνιση και την αδυναμία που του δείχνουν οι μικροί μας φίλοι. Έχει τη μορφή σησαμιού και κάνει τις σούπες σας να ξεχωρίζουν. Χρησιμοποιήστε το και σε σαλάτες με όποια συνταγή ταιριάζει στο δικό σας στυλ μαγειρικής και … καλή σας όρεξη!
Το ξεχωριστό αυτό είδος ζυµαρικού έχει µακρά παρουσία στην ελληνική κουζίνα. Έχει τη µορφή φωλιάς και αποτελείται από µακρυά ψιλά ζυµαρικά. Όλοι τον έχουµε δοκιµάσει σε δύσκολες στιγµές αλλά εµείς σας προκαλούµε να τολµήσετε και άλλες συνταγές: δοκιµάστε τον σε σούπα ντοµάτας προσθέτοντας υλικά της αρεσκείας σας, σε σούπα µε κρέας και λαχανικό, σε κινέζικες συνταγές ή µε σάλτσα κιµά και ανακαλύψτε µια καινούρια γευστική απόλαυση MISKO! Άλλωστε οι φίλοι δε φαίνονται µόνο στα δύσκολα….
ΜΙΣΚΟ τα ελληνικά ζυμαρικά!
Είναι το πιο «παιχνιδιάρικο» είδος κοντού ζυµαρικού σε σχήµα ελατηρίου που εκτοξεύει την απόλαυση στα ύψη. Το προτιµάτε γιατί «πάει µε όλα», δίνει µοναδική νοστιµιά στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες και αποτελεί τον ιδανικό σύµµαχο για µια µεγάλη ποικιλία σαλατών. Στριφογυρίστε τη σκέψη σας µαζί του και δηµιουργήστε από τις πιο απλές µέχρι τις πιο πρωτότυπες συνταγές και εµφανίσεις στο πιάτο!
Αν δε σας κερδίσει η παιχνιδιάρικη εμφάνισή τους, με τις χαριτωμένες καμπύλες και τη μικρή τρυπούλα στη μέση, θα ερωτευτείτε σίγουρα την ξεχωριστή γεύση και αίσθηση του τυριού όταν πλημμυρίσει τον ουρανίσκο σας! Σφιχταγκαλιαμένα με γενναία ποσότητα τυριού, αυτά τα γεμιστά ζυμαρικά, θα σας προσφέρουν μοναδική απόλαυση, είτε τα δοκιμάσετε με μια ελαφριά σάλτσα ντομάτας και παρμεζάνα, είτε με κρέας ή ακόμα και σκέτα! Εκ φύσεως γοητευτικά, δύσκολο να τους αντισταθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός κριτής.
Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Το αγαπηµένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των µεγάλων. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τυρί, µε κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.
Γεμάτη γεύση και κορυφαία ποιότητα ισορροπούν υπέροχα σε αυτό το λεπτό και ντελικάτο ζυμαρικό, το οποίο τυλίγεται με χάρη γύρω από λευκές αλλά και κόκκινες σάλτσες και εντυπωσιάζει κάθε φορά με το απολαυστικό αποτέλεσμα.
Το ξεχωριστό αυτό είδος ζυµαρικού έχει µακρά παρουσία στην ελληνική κουζίνα. Έχει τη µορφή φωλιάς και αποτελείται από µακρυά ψιλά ζυµαρικά. Όλοι τον έχουµε δοκιµάσει σε δύσκολες στιγµές αλλά εµείς σας προκαλούµε να τολµήσετε και άλλες συνταγές: δοκιµάστε τον σε σούπα ντοµάτας προσθέτοντας υλικά της αρεσκείας σας, σε σούπα µε κρέας και λαχανικό, σε κινέζικες συνταγές ή µε σάλτσα κιµά και ανακαλύψτε µια καινούρια γευστική απόλαυση MISKO! Άλλωστε οι φίλοι δε φαίνονται µόνο στα δύσκολα….
ΜΙΣΚΟ τα ελληνικά ζυμαρικά!
Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!
Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές.
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό είδος ψιλού ζυμαρικού από τη Βόρεια Ελλάδα. Μοιάζει με μικρή μπίλια και το ιδαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η γεμάτη αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Είναι ιδανικό σκέτο, συνοδεύοντας κρέας. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει τη χρήση του σε γευστικές σούπες ή με κόκκινη σάλτσα. Εμπισθευθείτε το το και θα σας καταπλήξει! Εσείς, ποιά άλλη συνταγή θα δοκιμάσετε σήμερα;
Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!
Ξεχωριστή θέση στην οικογένεια των κοντών ζυµαρικών κατέχει αυτό το είδος µακαρονιού. Μοιάζει µε το καβούκι σαλιγκαριού και σας καλεί να φυλακίσετε µέσα του µοναδικές νοστιµιές σε ένα περιτύλιγµα ποιοτικής πρότασης MISKO. Συνδυασµένο µε κιµά, κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, σε ζεστά πιάτα ή σε σαλάτες αλλά κυρίως µέσα από συνταγές της δικής σας φαντασίας, αφήστε το µαγειρικό σας ταλέντο να «βγει απ` το καβούκι του»!
Το προτιμάτε για την ξεχωριστή του εμφάνιση και την αδυναμία που του δείχνουν οι μικροί μας φίλοι. Έχει τη μορφή αστεριού και κάνει τις σούπες σας να ξεχωρίζουν και εσάς … να λάμπετε από υπερηφάνια! Χρησιμοποιήστε το και σε σαλάτες με όποια συνταγή ταιριάζει στο δικό σας στυλ μαγειρικής και … καλή σας όρεξη!
Αν τα γνωρίσετε, σίγουρα θα τα αγαπήσετε για τη νοστιµιά τους και την παιχνιδιάρικη εµφάνισή τους. Είναι ζυµαρικά µε γέµιση και έχουν κυκλικό σχήµα. Επιλέγοντάς τα θα πληµµυρίσετε µε την ξεχωριστή γεύση του τυριού σε συνδυασμό με τα ζυμαρικά. Απολαύστε τα σκέτα ή µε τυρί, µε κρέας ή σε σπέσιαλ σάλτσες ή σε συνταγές που ετοιµάσαµε αποκλειστικά για σας! Αν δεν τα έχετε δοκιµάσει, δεν ξέρετε τι χάνετε …
Σε πιο πλούσια, µπλε συσκευασία, είναι το πιο λεπτό από όλα τα ζυµαρικά της MISKO. Βράζει σε µόνο 3 λεπτά, αλλά αυτό δεν είναι ο µόνος λόγος που το προτιµάτε. Έχει πολύ λεπτή γεύση και είναι ιδανικό για µοντέρνες συνταγές.
Το Σπαγγέτι Νο 7 είναι λίγο πιο λεπτό ζυµαρικό από το Νο 6 γιά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο στην κουζίνα τους. Δοκιμάστε το σκέτο ή με τριμμενο τυρι και κοκκινη σαλτσα.
Με κυλινδρικό σχήµα, ρίγες και τρύπα στο εσωτερικό του, έχει µεγαλύτερη διάµετρο από το Σέλινο. Είναι πολύ εντυπωσιακό µε όποιον τρόπο και αν το µαγειρέψετε. Δοκιµάστε το στο φούρνο, µε άσπρη σάλτσα τυριών ή πειραµατιστείτε µαζί του δηµιουργώντας τις δικές σας ξεχωριστές συνταγές. Θα ανακαλύψετε ότι προσφέρει πολύ νόστιµες απολαύσεις στον ουρανίσκο σας!
Με μέγεθος μεγαλύτερο από το Ρυζάκι και σχήμα περισσότερο επίπεδο, το Πεπονάκι είναι από τα πιο αγαπημένα είδη ψιλών ζυμαρικών, γιατί ταιριάζει με όλα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε τροφές μωρών και λαχταριστές σούπες. Δοκιμάστε το και στο φούρνο, απολαύστε το με διαφορετικές σάλτσες και δημιουργήστε νέες συνταγές για σας και την οικογένειά σας!
Είδος κοντού ζυμαρικού σε σχήμα κοχυλιού που μεταφέρει τη σκέψη σε καλοκαιρινές αποδράσεις και μαγευτικές παραλίες. Με γεύση που σας καθηλώνει, αποτελούν ιδανικό γεύμα για όλη την οικογένεια, συντροφεύοντας τις σπέσιαλ στιγμές σας ή τις καθημερινές σας γευστικές επιλογές. Μαγειρέψτε τα με κιμά και μανιτάρια ή παρασυρθείτε μαζί τους σε πρωτότuπες συνταγές σαλτσών και καλοκαιρινές εμφανίσεις στις σαλάτες σας!
Είναι ο ιδανικός σας σύµµαχος για σπέσιαλ συνταγές γιατί, µέσα από την ασύγκριτη νοστιµιά και την ξεχωριστή εµφάνιση που προσφέρει στο πιάτο, αναδεικνύει το µαγειρικό σας ταλέντο. Οι ταλιατέλλες έχουν σχήµα φωλιάς, µοιάζουν µε τα λαζάνια και µαγειρεύονται στο φούρνο σε συνταγές σουφλέ και ογκρατέν αλλά και στην κατσαρόλα µε κόκκινες και άσπρες σάλτσες. Ταιριάζουν και στις σαλάτες! Οι επιλογές είναι τόσες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των σπέσιαλ στιγµών σας!
Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!
Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo3 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!
Είναι χονδρά µακαρόνια µε τρύπα στο εσωτερικό τους. Χρησιµοποιούνται κυρίως για το παραδοσιακό παστίτσιο. Υπάρχουν και πιο µοντέρνες συνταγές, όπως σε τάρτα, µε σάλτσα αντί για σπαγγέτι, ακόµη και σαν σαλάτα.
Με κυλινδρικό σχήµα, ρίγες και τρύπα στο εσωτερικό του. Είναι πολύ εντυπωσιακό µε όποιον τρόπο και αν το µαγειρέψετε. Δοκιµάστε το στο φούρνο, µε άσπρη σάλτσα τυριών ή πειραµατιστείτε µαζί του δηµιουργώντας τις δικές σας ξεχωριστές συνταγές. Θα ανακαλύψετε ότι προσφέρει πολύ νόστιµες απολαύσεις στον ουρανίσκο σας!
Έχει μικρότερο μέγεθος από το Κριθαράκι πλησιάζοντας περισσότερο το σχήμα του ρυζιού. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ελαφριές σούπες με κρέας ή λαχανικά ή σε γιουβέτσι. Επίσης, σαν σούπα αποτελεί γευστική τροφή ανάπτυξης των … μικρών μας θησαυρών! Ακόμη, τι θα λέγατε για συνταγές όπου το Ρυζάκι συνοδεύει ένα λαχταριστό κρεατικό;
Οι Πέννε Ριγκάτε μοιάζουν με το Πενάκι μόνο που έχουν μεγαλύτερη διάμετρο και έχουν ρίγες. Ταιριάζουν με κάθε είδους σάλτσα άσπρη ή κόκκινη, ενώ προσφέρουν ονειρεμένες γεύσεις μαγειρεμένες στον φούρνο σε σουφλέ και ογκρατέν και προσθέτουν ξεχωριστό στυλ στις σαλάτες.
Θεωρείται κλασικό στην οικογένεια των κοντών ζυµαρικών, µοιάζει µε πέννα γραφής και χαρακτηρίζεται από το µακρόστενο σχήµα του και την οβάλ τρύπα στο εσωτερικό του. Το Πενάκι της MISKO είναι µια αδυναµία τόσο διαδεδοµένη γιατί ικανοποιεί ακόµα και τα πιο απαιτητικά γούστα! Σκέτο, µε τυρί, µε κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, µε κιµά, µε µανιτάρια, στο φούρνο σε συνταγές σουφλέ και ογκρατέν ή σε παστίτσιο, αποτελεί αναµφίβολα µια αδυναµία που …αξίζει να υποκύψετε!
Τα μακαρόνια MISKO Λαζάνια μοιάζουν με σπαγγέτι αλλά είναι πιο πλατιά και φαρδιά και γι'αυτό έχουν διαφορετικό χρόνο βρασμού, αλλά και διαφορετική γεύση. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος τους είναι από τα πιο νόστιμα και χορταστικά είδη ζυμαρικών. Τρώγονται με οποιαδήποτε σαλτσα, αλλά συνηθίζονται περισσότερο με θαλασσινα ή ακόμη και σε σαλατα με λαχανικα.
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.
Τώρα οι αγαπημένες μας Πέννε Ριγκάτε και σε Ολικής Άλεσης. Πλούσια περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι ο σύμμαχός σας για μια ισορροπημένη διατροφή.