• Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
  • Misko τριβελάκι 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko τριβελάκι 1kg

Το Misko τριβελάκι 1kg είναι η τέλεια επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Misko, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Misko τριβελάκι 1kg σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Misko στο τραπέζι σας.
16001
5201010013140
3,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barilla ζυμαρικά pappardelle 250gr

Η Barilla pappardelle 250gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο και γρήγορο γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η Barilla, αυτή η παπαρδέλε θα σας καταπλήξει με την γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε την με την αγαπημένη σας σάλτσα και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναφάτε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,07 €

Αβεζ βίδες 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο10 500gr

Το ζυμαρικό σπαγγέτι No10 500gr από την εταιρία Stella είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την εξαιρετική ποιότητα, το σπαγγέτι Stella θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την τραγανή υφή του σε κάθε μαγειρευτό πιάτο. Αγοράστε τώρα το σπαγγέτι Stella και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg

Η Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση της σόγιας, δίνει ένα μοναδικό άρωμα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την σε σούπες, stir-fries, και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια νόστιμη γεύση σόγιας. Αποκτήστε τώρα την Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg για να δώσετε νέα διάσταση στα πιάτα σας!
Τιμή 9,49 €

Misko κουσκουσάκι 500gr

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό είδος ψιλού ζυμαρικού από τη Βόρεια Ελλάδα. Μοιάζει με μικρή μπίλια και το ιδαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η γεμάτη αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Είναι ιδανικό σκέτο, συνοδεύοντας κρέας. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει τη χρήση του σε γευστικές σούπες ή με κόκκινη σάλτσα. Εμπισθευθείτε το το και θα σας καταπλήξει! Εσείς, ποιά άλλη συνταγή θα δοκιμάσετε σήμερα;

Τιμή 1,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Haribo MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 135gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 135gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με μια μοναδική ποικιλία γεύσεων που θα σας κατακλύσουν με γευστική ευχαρίστηση, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερα! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή τους και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,91 €

Λουμίδης μονοποικιλιακός 143gr

Κόκκοι καφέ 100% Arabica, με πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, αναδεικνύουν σε κάθε γουλιά, νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Τιμή 4,96 €

Κατσέλης ψωμί του τοστ ολικής άλεσης 720gr

Το τοστ ολικής άλεσης Κατσέλης 720gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό! Με φρέσκο ψωμί ολικής άλεσης που έχει φρεσκάδα και γεύση που ξεχωρίζει, είναι η τέλεια επιλογή για νόστιμα τοστ και σάντουιτς. Απολαύστε το κάθε πρωί και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση!
Τιμή 2,12 €

Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m

Η Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία μέτρησης. Με ακρίβεια και αξιοπιστία, αυτή η μεζούρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m και είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση!
Τιμή 1,16 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 5x43gr

Το Papadopoulou cream crackers σίτου 5x43gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί, μαρμελάδα ή ακόμα και κρέμα φουντούκι για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Αγοράστε τώρα τα Papadopoulou cream crackers σίτου και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,63 €