• Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
  • Misko σπαγγέτι No6 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko σπαγγέτι No6 1kg

Το Misko σπαγγέτι No6 1kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα γεύματα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών της εταιρίας Misko και την αποτελεσματική μεθοδολογία παρασκευής, αυτό το σπαγγέτι θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποιότητά του. Αποκτήστε το Misko σπαγγέτι No6 1kg τώρα και απολαύστε το καλύτερο γεύμα που έχετε φτιάξει ποτέ!
15992
5201010011962
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μάκβελ πέννες 3kg

Οι Μάκβελ πέννες 3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καλής γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, αυτές οι πέννες θα σας καταπλήξουν με την απίστευτη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Αφήστε τις Μάκβελ πέννες να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες 3kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 6,61 €

Rummo intergrale spaghetti no3 500gr

Το Rummo intergrale spaghetti no3 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να το ερωτευτείτε από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Rummo και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,69 €

Melissa ριγκατόνι 500gr

Το Ριγκατόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Ιδανικό για σούπες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο10 500gr

Το ζυμαρικό σπαγγέτι No10 500gr από την εταιρία Stella είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την εξαιρετική ποιότητα, το σπαγγέτι Stella θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την τραγανή υφή του σε κάθε μαγειρευτό πιάτο. Αγοράστε τώρα το σπαγγέτι Stella και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Misko σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.

Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

Άλφα φωτιστικό οινόπνευμα 425ml

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 1,09 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις γλυκά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, αυτό το προϊόν θα σου προσφέρει γεύση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Απόλαυσε τη γεύση των γλυκών χωρίς ενοχές με το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg!
Τιμή 21,46 €

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €