• Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
  • Misko κοφτό 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko κοφτό 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γεύση της παραδοσιακής μακαρονάδας με το Misko κοφτό 1kg. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Misko, απολαμβάνετε την αυθεντική γεύση της Ελληνικής κουζίνας στο σπίτι σας. Αφεθείτε στην απλότητα και την ποιότητα του Misko κοφτού και δημιουργήστε μοναδικές συνταγές που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας.
15995
5201010013126
3,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Knorr σάλτσα έτοιμη καρμπονάρα 88gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 3,90 €

Misko κοφτό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές.

Τιμή 1,23 €

Famiglia φιδές 500gr

O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού που αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά. Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας.

Τιμή 0,81 €

Arion food πέννες ριγέ 500gr

Οι πέννες ριγέ Arion Food 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση με κάθε δάχτυλο. Με την απίστευτη ποιότητα της εταιρίας Arion Food, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την γεύση και την ποιότητά του. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά.
Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά σουσάμι 50gr

Σουσάμι της εταιρείας Καγιά, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 0,49 €

Ματίνα χουρμάδες 200gr

Οι χουρμάδες είναι ένα είδος ξηρού φρούτου που προέρχεται από τα φρούτα του φοίνικα. Οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά γλυκαντικά. Αναφορικά με την αναφορά "Ματίνα χουρμάδες 200gr", αναφέρεται σε μια συσκευασία χουρμάδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,40 €

Herbal essences conditioner τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences Conditioner 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου θα αναζωογονήσει το χρώμα σας και θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε ένα λαμπερό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αισθανθείτε πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά!
Τιμή 3,57 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €