• Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr Misko - 1
  • Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr Misko - 2
  • Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr Misko - 3
  • Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr Misko - 1
  • Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr Misko - 2
  • Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr Misko - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr

Το Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο. Με την πλούσια υφή και τη γεύση που προσφέρει το Misko σιμιγδάλι χονδρό, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το προσθέσετε στο καθημερινό σας μενού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γεύσεις με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Misko.
16007
2113887300014
1,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη λεπτή του υφή και την απίστευτη αρωματική νότα, το σιμιγδάλι Αλλατίνη θα απογειώσει τις γεύσεις σας και θα δώσει νέα πνοή στις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,54 €

Arion food σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Απολαύστε την απόλυτη γεύση και ποιότητα του Arion food σιμιγδαλιού χονδρού 500gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,95 €

Μάννα σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,24 €

Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμες συνταγές στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Arion food, το σιμιγδάλι αυτό θα σας προσφέρει απίστευτη γεύση και αίσθηση στα πιάτα σας. Απολαύστε την ποικιλία και τη φρεσκάδα του Arion food σιμιγδαλιού σε κάθε μαγειρευτό πιάτο σας.
Τιμή 0,95 €

Melissa σιμιγδάλι σκληρού σιταριού χονδρό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση και ποιότητα με το Melissa σιμιγδάλι σκληρού σιταριού χονδρό 500gr. Απολαύστε την τραγανή υφή και το αυθεντικό άρωμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης!
Τιμή 1,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 4φυλλο 15τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,30 €

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,82 €
Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1 Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,72 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr

Το Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τη μοναδική του αίσθηση και γεύση, θα δώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα στα φαγητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερο!
Τιμή 1,07 €