• Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 1
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 2
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 3
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 4
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 5
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 6
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 1
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 2
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 3
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 4
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 5
  • Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr Misko - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr

Το Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως 500gr της εταιρίας Misko είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Misko, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια νόστιμη γεύση και θρεπτική αξία. Αποκτήστε το Misko κριθαράκι ολικής αλέσεως σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
15997
5201010013188
1,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melissa φιογκάκι 500gr

Το Melissa φιογκάκι 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και ποιοτικό φαγητό. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, το φιογκάκι Melissa θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες ή ακόμα και μόνο του ως ελαφρύ γεύμα. Αγοράστε τώρα το Melissa φιογκάκι 500gr και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλής γεύσης!
Τιμή 1,36 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,67 €

Rummo penne rigate no66 500gr

Η Rummo penne rigate no66 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία των χρωμάτων. Με τη μοναδική της γεύση και την τέλεια υφή, αυτή η πέννα rigate θα σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε τώρα τη Rummo penne rigate no66 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino ρυζογκοφρέτα mini με pizza 50gr

Οι mini ρυζογκοφρέτες της Agrino σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, περιέχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

Τιμή 1,04 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm

Το Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,05 €