• Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 1
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 2
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 3
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 4
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 5
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 6
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 1
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 2
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 3
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 4
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 5
  • Misko σπαγγέτι No6 3kg Misko - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMisko

Misko σπαγγέτι No6 3kg

Απολαύστε την τέλεια γεύση και ποιότητα του Misko σπαγγέτι No6 3kg. Με αυτό το προϊόν, θα μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμα πιάτα μακαρονιών για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την απαράμιλλη ποιότητα της Misko σπαγγέτι No6 3kg και δώστε μια νότα ποιότητας στις γεύσεις του καθημερινού σας τραπεζιού.
15998
5201010014741
6,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Misko παστίτσιο No2 χρυσή σειρά 500gr

Ανακαλύψτε την εξαιρετική ποιότητα και τη σπάνια γεύση που πηγάζει από τα εξαιρετικής ποιότητας σιτάρι και σιμιγδάλι, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό ζυμαρικό.

To ζυμαρικό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στο παστίτσιο και στο παραδοσιακό κοκκινιστό με κρέας ή κόκκορα κρασάτο

Τιμή 2,32 €

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €

Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Τιμή 2,14 €

Knorr σάλτσα ναπολιτάνα 49gr

Η Knorr σάλτσα Napoltana σε συσκευασία 49gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα, ποιοτικά υλικά και μια μοναδική συνταγή, αυτή η σάλτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη σε ζυμαρικά, πίτσα ή όπως εσείς προτιμάτε και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαναέ μουσακάς 280gr

Η Ζαναέ μουσακάς 280gr της εταιρίας Ζαναέ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, ο μουσακάς αυτός θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε τον σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,10 €

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg

H σκόνη Skip Spring Fresh καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας υπέροχο άρωμα φρεσκάδας της άνοιξης και ασυναγώνιστη αίσθηση φρεσκοπλυμένου. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €