0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Πλαστικό στραγγιστήρι No10

1,31 €
Διαθεσιμότητα: 77 Σε απόθεμα

Ένα πλαστικό στραγγιστήρι τύπου No10 αναφέρεται σε ένα στραγγιστήρι που έχει σχεδιασμό και μέγεθος που αντιστοιχεί στον τύπο No10. Οι στραγγιστήριες χρησιμοποιούνται για την απόστραγγιση υγρών από τρόφιμα ή άλλες ουσίες, εξαλείφοντας το υπερfluous υγρό και διατηρώντας τα στερεά. Είναι συχνά χρήσιμα στην κουζίνα και σε διάφορες εφαρμογές στον τομέα της διατροφής και της εστίασης.

Tns σουρωτήρι πλαστικό με λαβή 23x40x15

1,00 €
Διαθεσιμότητα: 43 Σε απόθεμα
Αν ψάχνετε για ένα πρακτικό και λειτουργικό σουρωτήρι πλαστικό, τότε το Tns σουρωτήρι με τη λαβή 23x40x15 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Tns, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια ανθεκτική και αξιόπιστη συσκευή για τα καθημερινά σας μαγειρικά χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία στην κουζίνα σας!

Tns λεμονοστίφτης πλαστικός 17,5x13x10cm

1,07 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Ο ιδανικός στίφτης για κάθε νοικοκυρά! Μεγάλος σε μέγεθος, εύκολος στη χρήση και ανθεκτικός στο χρόνο. Αποκτήστε τον τώρα και διακοσμήστε την κουζίνα σας με στιλ!

Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 10cm

1,51 €
Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα
Η Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 10cm της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το σουρωτήρι Estia θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην κουζίνα και θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο μαγείρεμα.

Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 12cm

2,21 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Η Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 12cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Η μικρή του διάμετρος 12cm το καθιστά ιδανικό για τη σουρωτήριση μικρών ποσοτήτων τσαγιού ή καφέ. Αποκτήστε το Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 12cm της Estia και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!

Geor σουρωτήρι ανοξείδωτο 7cm

2,62 €
Διαθεσιμότητα: 14 Σε απόθεμα
Το Geor σουρωτήρι ανοξείδωτο 7cm της εταιρίας Geor είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ιδανικό για τη σουρωτήρια του καφέ, του τσαγιού ή άλλων ροφημάτων. Με το μικρό μέγεθος του 7cm, είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό για την απόστραγγα των συστατικών. Αποκτήστε το Geor σουρωτήρι ανοξείδωτο 7cm τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και λ?

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm...

1,53 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα
Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508

2,75 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 της εταιρίας Svim είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το Svim σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509

3,35 €
Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα
Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Svim σουρωτήρι εξασφαλίζει την τέλεια διάχυση των αρωμάτων και γεύσης του τσαγιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας σε κάθε φλυτζάνι!

Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25

1,22 €
Διαθεσιμότητα: 24 Σε απόθεμα
Το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό design του, το σουρωτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα μακαρονιών με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής!

Πλαστικό στραγγιστήρι No11

1,58 €
Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα
Το Πλαστικό στραγγιστήρι No11 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στην κουζίνα της. Με τον εύκολο τρόπο που λειτουργεί, μπορείτε να στραγγίσετε φρούτα και λαχανικά με άνεση και ταχύτητα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του θα δώσει μια διακοσμητική νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πρακτικά ε?

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

1,85 €
Διαθεσιμότητα: 79 Σε απόθεμα
Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!

Πλαστικό στραγγιστήρι No8

1,12 €
Διαθεσιμότητα: 51 Σε απόθεμα
Το πλαστικό στραγγιστήρι No8 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την εξαιρετική του ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μπορείτε να στραγγίζετε εύκολα και γρήγορα τα τρόφιμα σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα!

Πλαστικό στραγγιστήρι No18

2,78 €
Διαθεσιμότητα: 32 Σε απόθεμα
Το πλαστικό στραγγιστήρι No18 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της εταιρίας, το στραγγιστήρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην παρασκευή των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα!

Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm...

4,82 €
Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα
Η Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ! Με την ανθεκτική κατασκευή της και το εξαιρετικό πλέγμα, σας εξασφαλίζει την τέλεια προετοιμασία των φαγητών σας. Αποκτήστε τώρα την Svim σίτα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!

ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 22cm

5,75 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Ανανεωμένος σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 22cm για εύκολη και γρήγορη σουρώση των τροφίμων σας. Με ανθεκτική κατασκευή και εργονομική λαβή για άνετη χρήση. Ιδανικό για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 25cm

8,86 €
Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα
Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με έναν ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 25cm! Αυτό το αξιόπιστο εργαλείο θα σας βοηθήσει να σουρώσετε τα μακαρόνια και τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα θα διασφαλίσει τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία του σουρωτηριού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική!

ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 29,5cm

10,76 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με το ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 29,5cm! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σουρωτήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο για τις καθημερινές σας μαγειρικές ανάγκες!

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18

7,63 €
Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα
Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κωνικό ΟΕΜ σουρωτήρι 18cm 232-18! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 22cm

8,72 €
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα
Ανανεωμένο σουρωτήρι κωνικό 22cm, ιδανικό για την παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ! Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το ΟΕΜ σουρωτήρι θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία στην παρασκευή καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα απόλυτα απαραίτητο εργαλείο!

ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ

1,26 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να παρασκευάσετε τον πιο νόστιμο και τραγανό ρύζι με τον ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ! Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, θα μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με ακόμη περισσότερη γεύση και τραγανή υφή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο ρύζι κάθε φορά που μαγειρεύετε!

Nava acer σουρωτήρι κατσαρόλας ανοξείδωτο 33x9cm

2,90 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Nava acer σουρωτήρι κατσαρόλας ανοξείδωτο 33x9cm! Με ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα διευκολύνει την καθημερινή σας μαγειρική!

Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 19x7,5cm

2,67 €
Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα
Το σουρωτήρι τσαγιού Nava Acer είναι ένα ανθεκτικό και λειτουργικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το τσάι σας με άνεση και ευκολία. Με τις διαστάσεις 19x7,5cm, αυτό το ανοξείδωτο σουρωτήρι είναι ιδανικό για όλα τα είδη τσαγιού και θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στην καθημερινή σας ώρα του τσαγιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τσαγιουρα σας!

Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 25x11cm

2,21 €
Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα
Το Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 25x11cm είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του τσαγιού. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει άνετη λαβή και ιδιαίτερα λειτουργικό σχεδιασμό. Με το Nava acer σουρωτήρι τσαγιού, η παρασκευή του αγαπημένου σας ροφήματος γίνεται παιχνιδάκι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας με άνεση και στυλ!

Nava misty σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 23,5x9cm

2,69 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Το Nava misty σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 23,5x9cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με άνεση και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ ο ανοξείδωτος χάλυβας του διατηρεί τη γεύση του τσαγιού σας αναλλοίωτη. Αποκτήστε το Nava misty σουρωτήρι τσαγιού τώρα και αναβαθμίστε την

Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 41x20cm

8,34 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Το Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 41x20cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο του τσαγιού. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το σουρωτήρι αυτό είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του τσαγιού. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς και να απολαύσετε κάθε φλιτζάνι τσάι σας με στυλ και ποιότητα.

Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 34x15cm

6,10 €
Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα
Το Nava acer σουρωτήρι τσαγιού ανοξείδωτο 34x15cm είναι ο τέλειος σύντροφος για την απόλαυση του αγαπημένου σας τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας σερβίρισμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας με άνεση και στυλ!
Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας