Στραγγιστήρια - Σουρωτήρια

Ενεργά φίλτρα

Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 10cm

Η Estia σουρωτήρι ανοξείδωτο 10cm της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το σουρωτήρι Estia θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην κουζίνα και θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο μαγείρεμα.
Τιμή 1,51 €

Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507

Η Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ! Με την ανθεκτική κατασκευή της και το εξαιρετικό πλέγμα, σας εξασφαλίζει την τέλεια προετοιμασία των φαγητών σας. Αποκτήστε τώρα την Svim σίτα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,82 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 της εταιρίας Svim είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το Svim σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 2,75 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Svim σουρωτήρι εξασφαλίζει την τέλεια διάχυση των αρωμάτων και γεύσης του τσαγιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας σε κάθε φλυτζάνι!
Τιμή 3,35 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €

Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25

Το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό design του, το σουρωτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα μακαρονιών με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής!
Τιμή 1,22 €

ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 22cm

Ανανεωμένος σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 22cm για εύκολη και γρήγορη σουρώση των τροφίμων σας. Με ανθεκτική κατασκευή και εργονομική λαβή για άνετη χρήση. Ιδανικό για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 5,75 €

ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 29,5cm

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με το ΟΕΜ σουρωτήρι inox βαρέως τύπου 29,5cm! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σουρωτήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο για τις καθημερινές σας μαγειρικές ανάγκες!
Τιμή 10,76 €

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κωνικό ΟΕΜ σουρωτήρι 18cm 232-18! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 7,63 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No10

Ένα πλαστικό στραγγιστήρι τύπου No10 αναφέρεται σε ένα στραγγιστήρι που έχει σχεδιασμό και μέγεθος που αντιστοιχεί στον τύπο No10. Οι στραγγιστήριες χρησιμοποιούνται για την απόστραγγιση υγρών από τρόφιμα ή άλλες ουσίες, εξαλείφοντας το υπερfluous υγρό και διατηρώντας τα στερεά. Είναι συχνά χρήσιμα στην κουζίνα και σε διάφορες εφαρμογές στον τομέα της διατροφής και της εστίασης.

Τιμή 1,31 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No11

Το Πλαστικό στραγγιστήρι No11 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στην κουζίνα της. Με τον εύκολο τρόπο που λειτουργεί, μπορείτε να στραγγίσετε φρούτα και λαχανικά με άνεση και ταχύτητα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του θα δώσει μια διακοσμητική νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πρακτικά ε?
Τιμή 1,58 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No18

Το πλαστικό στραγγιστήρι No18 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της εταιρίας, το στραγγιστήρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην παρασκευή των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα!
Τιμή 2,78 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No8

Το πλαστικό στραγγιστήρι No8 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την εξαιρετική του ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μπορείτε να στραγγίζετε εύκολα και γρήγορα τα τρόφιμα σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα!
Τιμή 1,12 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού