• Πλαστικό στραγγιστήρι No8  - 1
  • Πλαστικό στραγγιστήρι No8  - 1

Πλαστικό στραγγιστήρι No8

Το πλαστικό στραγγιστήρι No8 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την εξαιρετική του ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μπορείτε να στραγγίζετε εύκολα και γρήγορα τα τρόφιμα σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα!
15152
5203238001084
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κωνικό ΟΕΜ σουρωτήρι 18cm 232-18! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 7,63 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No10

Ένα πλαστικό στραγγιστήρι τύπου No10 αναφέρεται σε ένα στραγγιστήρι που έχει σχεδιασμό και μέγεθος που αντιστοιχεί στον τύπο No10. Οι στραγγιστήριες χρησιμοποιούνται για την απόστραγγιση υγρών από τρόφιμα ή άλλες ουσίες, εξαλείφοντας το υπερfluous υγρό και διατηρώντας τα στερεά. Είναι συχνά χρήσιμα στην κουζίνα και σε διάφορες εφαρμογές στον τομέα της διατροφής και της εστίασης.

Τιμή 1,30 €

Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25

Το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό design του, το σουρωτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα μακαρονιών με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής!
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

Σακουλοθηκη

Η σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σας αγορά! Με τη μοναδική της σχεδίαση και την πρακτική της χρηστικότητα, θα σας δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με τη σακούλα της εταιρίας μας!
Τιμή 2,42 €

Παπουτσάνης σαπούνι πράσινο ελαιόλαδου 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,55 €

Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας ωκεανού 750ml

Το Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας ωκεανού είναι ένα απορρυπαντικό για την τουαλέτα που βοηθά στον καθαρισμό και την αποσμητική προστασία της. Έχει υπέροχο άρωμα που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο. Η συσκευασία του είναι 750ml και είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο.

Τιμή 1,40 €

Natura σκουμπρί φιλέτο με ηλιέλαιο 170gr

Το φιλέτο σκουμπρί με ηλιέλαιο της εταιρείας Νatura είναι ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που περιέχει φρέσκο σκουμπρί φιλέτο που έχει τηγανιστεί σε ηλιέλαιο. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Μπορεί να σερβιριστεί ως σνακ, σε σάλατες ή συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα. Απολαύστε το με λεμόνι κ?

Τιμή 1,80 €