• ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18  - 1
  • ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18  - 1

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κωνικό ΟΕΜ σουρωτήρι 18cm 232-18! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
15159
8904002762084
7,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €

ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να παρασκευάσετε τον πιο νόστιμο και τραγανό ρύζι με τον ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ! Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, θα μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με ακόμη περισσότερη γεύση και τραγανή υφή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο ρύζι κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 1,26 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 της εταιρίας Svim είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το Svim σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 2,75 €

Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507

Η Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ! Με την ανθεκτική κατασκευή της και το εξαιρετικό πλέγμα, σας εξασφαλίζει την τέλεια προετοιμασία των φαγητών σας. Αποκτήστε τώρα την Svim σίτα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,82 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

ΓΙΩΤΗΣ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙΜΑΚΙ 508GR(+ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ)

Ανακαλύψτε τη μαγεία της κρέμας και του καϊμάκι σε κάθε δοση του Γιώτη Μείγματος για Παγωτό με γεύση βύσσινο! Απολαύστε την απαλή γεύση του καϊμάκι και την εκλεπτυσμένη γεύση του βύσσινου σιροπιού σε κάθε κουταλιά. Με το Γιώτη Μείγμα για Παγωτό, κάθε γευστική εμπειρία γίνεται μοναδική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 3,57 €

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Madona magic wipes υγρά μαντηλάκια για γυαλιά 30τεμ

Τα Madona magic wipes είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των γυαλιών σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη σκόνη, αφήνοντας τα γυαλιά σας λαμπερά και κρυστάλλινα. Επιπλέον, η βολική συσκευασία των 30 τεμαχίων σας επιτρέπει να τα έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να διατηρείτε την καθαρότητα και τη διαύγεια των γυαλιών σας οποιαδήποτε στιγμή τη χρειάζεστε. Αποκτήστε τα Madona magic wipes σήμερα και απολαύστε άψογη ορατό?
Τιμή 1,74 €